Найголовніше про ДПА і ЗНО 2016.

Об'єднання ЗНО і ДПА
Об’єднання ЗНО і ДПА

МОН затвердило вимоги для проведення ДПА у 2015-2016 н.р. На основі даних вимог можна визначити найголовніше про ДПА і ЗНО у 2016 році.

Шкільні екзамени для учнів 4, 9 і 11 класів відбудуться у вигляді державної підсумкової атестації (ДПА).

Для учнів 4-х класів екзамени проходитимуть  з 12 по 21 травня з трьох предметів: української мови, літературного читання та математики.

Учні 9-х класів складатимуть іспити з 1 по 8 червня з української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу.

Для учні 11 класів обов’язковими є іспити з трьох предметів, а саме з української мови, математики або історії України (за вибором) і іспит з іноземної мови. Екзамен ДПА з української мови, математики або історії України для учнів 11 класів відбудеться у вигляді зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Графік проведення ДПА в 11 класі.

  • 5 травня – українська мови;
  • 11 травня – математика;
  • 13 травня – історія України.
  • 20 травня – іноземна мова.

Важливо. Результати ЗНО для учнів 11 класів  будуть зараховані як результат ДПА  за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників старшої школи.

Тестові бали, які учень отримає при складанні іспиту ЗНО  будуть переведені в оцінки за шкалою 1-12 балів. Зрозуміло, якщо випускник порушить правила проведення ЗНО, то у атестаті з даного предмету він отримає нуль.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Exit mobile version