ЗНО з англійської: як і де готуватися

Від кількості балів, отриманих за тести ЗНО (ЗНО), багато у чому залежить подальша доля абітурієнта, тому ті, у кого є великі плани щодо вступу до університетів, ретельно готуються до цих іспитів. Багато українських навчальних закладів розуміють цінність мовних навичок у сучасному світі і приймають заяви на основі тестування з предмету «англійська мова».

Курсы английского языка
Курсы английского языка

Звичайно, щоб добре скласти цей іспит, необхідно до нього ретельно підготуватися. Матеріалів, що викладаються у звичайних школах, може бути недостатньо, адже при обмеженій кількості годин не завжди є можливість зробити акцент на важливому саме для іспиту, перевірити рівень навичок у кожного учня, допомогти кожному виправити саме його помилки.

Зовсім інша справа – спеціальні курси підготовки до іспитів ЗНО. На таких курсах увага приділяється саме тим навичкам, які необхідні для успішного складання іспиту, ще й  одночасно можна значно підвищити свій поточний рівень мови.

Відмінний вибір – курс підготовки до ЗНО від Першого Кембриджського Освітнього Центру. Він займе три місяці, але для кожного з уроків матеріали ретельно підбираються і структуруються, тому засвоювати всю інформацію досить просто. До курсів залучений старший екзаменатор по ЗНО, який стежить за актуальністю матеріалів та виконанням критеріїв для оцінок. Крім того, багаторічний досвід Центру у підготовці абітурієнтів до складання іспиту, втілився у власних напрацюваннях, успішність використання яких вже перевірена і підтверджена.

Серед переваг такого курсу – і можливість обрати групу, відповідну поточному рівню володіння англійською: В1 / В1 + або В2 / С1. Всі студенти, які успішно закінчили курс, отримують як бонус міжнародний сертифікат від Кембриджського університету.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь