Привітання з Новим роком 2024

Портал Ерудит.нет підготував для Вас патріотичні привітання та картинки з Новим роком 2024. Картинки з Новим роком 2024 можна завантажити у зручному форматі.

Завантажити: Рік дракона

Привітання з Новим роком 2024 у прозі

Темні гірлянди, похмурі ялинки – вже другий рік так зустрічаємо Новий рік. Але в душі завжди вогник іскриться, посмішки просвічують нам. Нехай наступного року буде вдосталь всього: тепла, світла, обіймів, часу! Часу на сім’ю, часу на подорожі, часу працювати та радіти життю. Нехай перемога увірветься до нас, щоб щасливими були всі дні у нас!

***

Вітаю вас із Новим роком 2024!

Цей рік був дуже непростим для нашої країни. Ми пережили ще один рік в умовах війни, втрату близьких, руйнування. Але ми не здалися, ми продовжуємо боротися за свою свободу і незалежність.

Я вірю, що Новий рік принесе нам перемогу і мир. Нехай цей рік буде роком відновлення, єдності і процвітання для України.

Бажаю вам і вашим близьким здоров’я, щастя, любові і добра. Нехай у ваших домівках завжди буде затишок і тепло.

Нехай Новий рік стане для нас початком нового життя, життя у мирі та свободі!

З Новим роком!

***

Завантажити: З прийдешнім Новим роком

***

Минулі роки видались надскладним, але незважаючи ні на що, Ми вистояли!

Не втратили віри та мужності.

Натомість стали незламними та нездоланними.

Для кожного з нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня.

Отже, нехай у Новому році у Ваших домівках завжди панує тепло та затишок, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього! Бажаємо Вам міцного здоров’я, матеріального благополуччя та мирного неба над усією Україною! Нехай серце завжди пишається нашою великою нацією, а душа щиро дякує українським героям за можливість прокидатися вранці з надією на світле майбутнє.

***

Нехай в серцях ваших засвітає вогник надії, а кожен момент Нового Року 2024 приносить лише щасливі та незабутні враження! Нехай цей рік буде сповнений миром, злагодою та перемогою України.

Бажаємо вам тепла в родині, віри у свої сили та впевненості у кращому майбутньому. Нехай кожен день приносить нові досягнення, а ваші мрії здійснюються!

З Новим Роком, Україно! Бажаємо вам світлого свята та веселих святкових днів! Сил та оптимізму у вас багато, а щасливий 2024 рік нехай принесе тільки найкраще!

***

Вітаю Вас, Ваші родини з Різдвом Христовим та Новим роком!

Бажаю миру Вашому дому, Вашому серцю, Вашій душі.

Нехай яксрава зірка веде Вас по вірному шляху до благополуччя, нехай у Вашому житті буде радість, любов, надія, віра і успіх. Бажаю сімейного затишку, міцного здоров’я та Божого благословення на довге щасливе життя.

Молімось завше щиро Богу і віримо в нашу Перемогу!

З Різдвом Христовим та Новим роком!

***

Наші найтепліші привітання з нагоди Різдва Христового
та прийдешнього Нового року! 

У цей особливий період не можемо не згадати наших воїнів, які стоять на передовій захисту нашої Батьківщини, мужньо, віддано та безкомпромісно захищають незалежність України.

Нехай ці святкові дні наповнюють наші серця надією та любов’ю, а Новий 2024 рік буде роком нашої єдності для Перемоги України, роком миру, нових можливостей та досягнень!

***

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам щасливо перейти у новий 2024 рік, провести різдвяний час з найближчими при доброму здоров’ї, в спокої і любові, поділитися молитовною радістю з тими, хто її потребує.

Непростий для українців і світу 2023 рік, що приніс війну на нашу землю, руйнування і пожежі у наші домівки, болючі втрати у наші родини, завершується.

Нехай прийде у новому році переможний мир, запанують любов, злагода і достаток.

***

Вітаємо Вас із прийдешніми святами. В цей важкий час хочемо побажати найскорішої Перемоги та миру Україні, єдності, сил та наснаги.

Віримо, що спільне для всіх українців бажання здійсниться у 2024 році, що світло переможе темряву.

***

Нехай 2024 рік Україна зустрічає впевнено рухаючись уперед до нашої Перемоги. Щиро зичу, щоб в новому році закінчилось безкінечне 24 лютого 2022. Нехай прийдешній рік буде ознаменований упевненою Перемогою Україні і стійким миром.

***

Щиро вітаю з Новим роком та бажаю всіх земних благ. Нехай же 2024-й рік подарує найголовніше – перемогу та мир. А ще – простого людського щастя та надії на світле майбутнє. Нехай 12 місяців Нового року дивують тільки приємними новинами. Щасливого Нового року!

***

Рік, що минає, навчив нас більше любити і ще глибше шанувати! Цей рік – великого подвигу та безмірної жертовності – спонукав нас переосмислити те, як живемо.

Бажаємо миру і злагоди, процвітання і наснаги! Нехай 2024 рік стане для нас усіх переможним! Єднаймося, бо маємо відбудувати свою Україну!

***

З Новим 2024 роком! Нехай він видасться переможним у всіх сенсах: для нашої України – над ворогом, для всіх людей – над тими стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаю, щоб рік новий дарував тільки позитивні емоції. Щоб всі ті добрі мрії й бажання втілились у життя.

***

Щиро бажаємо щасливих, сповнених світла й любові Різдвяних Свят та омріяної перемоги у Новому 2024 році.

***

Щиро вітаю Вас зі світлими святами Різдва та Нового року! Бажаю Вам та Вашим рідним здоров’я, удачі і благополуччя. Нехай будуть сили та наснага для нових звершень!
Маємо віру, що у новому році здійсниться головне бажання усіх українців — ми переможемо! І попереду на нас чекає багато щастя, усмішок та можливостей у мирній Україні!
Щасливого Різдва та Нового року! Підтримуємо та віримо у ЗСУ! Слава Україні!

***

Моє новорічне привітання просте. Нехай Новий 2024 рік принесе всім перемогу, мир та процвітання. Бажаю всім здоров’я міцного, щастя безмежного, добробуту в оселі та Божого благословення. Всі негаразди та страждання нехай йдуть у минуле, а попереду буде тільки чиста дорога до світлого майбуття.

***

Спокою й добра у Новому році! Нехай у Вашій оселі панує мир та Божа благодать! Нехай матінка Божа дарує здоров’я кожному! Нехай 2023-й забере із собою всі негаразди, а Новий 2024-й рік принесе щастя та переможний мир.

Нехай все задумане в житті реалізується, а всі добрі побажання, які Ви отримаєте в новорічну ніч, – здійсняться!

***

Щороку ми з особливим трепетом чекаємо Різдва Христового, аби зібратися у родинному колі, поділитися душевним теплом, любов’ю і побажати один одному лише найкращого. Цьогоріч Різдвяні свята омиті скорботою, тишею і … надією! З нами правда, з нами Бог і з нами віра! Віра у швидку перемогу, віра у щасливе майбутнє, у єдину велику родину!

Сьогодні нашим найбільшим світлом є Різдвяна зірка і ми відзначатимемо Різдво, сміливо дивлячись в очі ворогу, підтримуючи один одного!

Нехай свято Різдва Христового подарує кожному мир і внутрішній спокій, родинне тепло і міцне здоров’я, силу душевну і незламність народу!

Ми-сильні! Ми – Україна! Ми – переможемо!

***

Привітання з Новим роком 2024 у віршах

З Новим роком вас вітаю,
Щастя й миру всім бажаю!
Хай захисників оберігає доля,
Бо незламна наша воля!

***

З драконом новим настане час,
Сповнений буде світ світлом яс.
Вогняним вітром нам принесе
Нові мрії і яскраве щастя.

З Новим Роком, нехай в небесах,
Драконів вогонь світить вам стежка.
Нехай дні летять, мов вільний політ,
Щасливих моментів буде цілий міх.

Зі святами вас, найрідніші мої,
Нехай рік дракона принесе вам веселощі.
Сповнений здоров’я, радості, світла,
З Новим Роком, хай вас пестять яскраві крила!

 

З Новим роком 2024 картинки

Гарного року тобі Україно

Завантажити: Гарного року тобі Україно

Хай буде мир у 2024 році

Завантажити: Хай буде мир у 2024 році

Світлого Різдва країно

Завантажити:  Світлого Різдва країно

З Новим роком та Різвом Христовим

Завантажити:  З Новим роком та Різвом Христовим

Слава Україні Героям Слава

Завантажити:  Слава Україні Героям Слава

з Різдвом 2024

Завантажити:  з Різдвом 2024

Патріотична ялинка 2024

Завантажити:  Патріотична ялинка 2024

З Новим роком моя Україно

Завантажити:  З Новим роком моя Україно

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version