Вступ на навчання в Польшу та знання мови

Навчання у Польщі
Навчання у Польщі

Прекрасною альтернативою навчанню у вітчизняних ВНЗ стало відвідування університетів за кордоном, наприклад здобуття вищої освіти в Польщі. Здавалося, маса чинників ускладнює навчання в іншій країні. Важливими питаннями є фінансовий і мовний. Саме про друге питання піде мова. Складності з розумінням іноземної мови необхідно вирішувати ще до моменту вступу в учбовий заклад. Розберемося, де може згодитися англійська мова майбутньому абітурієнтові.

Неймовірно цікавим стає навчання в Польщі або іншій країні, де відкривається можливість спілкування з іноземними студентами. Просто представте, яку кількість знайомств можна завести, володіючи мовою на хорошому рівні. Досить буде і базових знань, але вони забезпечать тільки ваші побутові потреби. Поспілкуватися про умови проживання, шкільні правила, університети, хобі ваших нових друзів буде дуже складне. Тому обов’язково потурбуйтеся про ретельну підготовку до навчання за кордоном, щоб комфортно було не лише мешкати, але і спілкуватися абсолютно вільно. Якщо виникло таке питання, курси польської мови є абсолютно різні, з них легко можна вибрати відповідний варіант. Наприклад, якщо велика частина вашого вільного часу зайнята репетиторством, можете вибрати інтенсивні курси. Буквально за пару місяців вам вдасться відновити усі отримані знання плюс освоїти неймовірний об’єм інформації. Тому дуже уважно віднесіться до вибору установи, яка пропонує таку освіту. Підберіть хорошого викладача, дізнайтеся, як відзиваються про нього інші учні. Ви повинні чітко ставити перед собою мету, особливо якщо захочете після закінчення університету залишитися працювати в іншій країні. У більшості держав знання англійського вважається беззастережним, а знання додаткових мов вітається, до чого ви зобов’язані бути готовими.

Вивчення англійської в університеті. Зазвичай знань, які дають учням вітчизняних шкіл, недостатньо, щоб продовжувати навчання в Польщі. Йдеться саме про іноземні мови. Яким чином цю проблему можливо розв’язати? Наприклад, курси польської мови в досить великій кількості і з високою якістю послуг відома програма “Moja Edukacja“, де можна закрити усі пропуски в знаннях, отримати бракуючу інформацію. Університети Польщі мають велику кількість курсів на англійській, у вас буде можливість (якщо ми говоримо про навчання в ЄС) поїхати по обміну на семестр в іншу країну, мову якої ви добре знаєте. Такі стимули зазвичай бувають вирішальними, адже знання дають можливісті.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь