Зеленський заявив, що країна технічно не готова до дистанційного навчання у школах з вересня

Президент України Володимир Зеленський заявив, що країна технічно не готова до дистанційного навчання у школах з вересня, адже для цього потрібно, щоб 3G та 4G було по всій країні. Про це він повідомив журналістам під час робочої поїздки до Волинської області.

Так, відповідаючи на питання, чи з 1 вересня навчання в школах буде дистанційним чи відбуватиметься у звичайному режимі, Зеленський відповів: “Не можу вам сказати… Ми наші розрахунки сказати не можемо, тому що ви бачите, що відбувається з COVID-19 по всьому світу, його контролювати дуже складно, не є виключенням й Україна”.

За його словами, Україна технічно ще не готова до дистанційного навчання.

“Якщо відповідати про вересень. В принципі, технічно ми ще не готові (до дистанційного навчання – ред.). Для дистанційного навчання треба, щоб в нас 3G та 4G було по всій країні. У нас дійсно поліпшується зв’язок… Я не знаю наразі, наскільки ми готові до дистанційного навчання”, – розповів Зеленський.

Зеленський зазначив, що проект “Всеукраїнська школа онлайн” транслювався по телевізору.

“Це була виключно наша ідея, яка пов’язана з тим, що в нас немає в країні поки що дуже гарного інтернету в усіх куточках нашої країни. Ми віримо, що не буде хвилі, і діти зможуть піти на навчання в нормальній соціальній сфері й будуть нормально спілкуватися”, – сказав Зеленський.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments