Засновники шкіл мають забезпечити школи масками й дезінфікуючими засобами, – Мандзій

Забезпечити школи та інші заклади освіти масками й дезінфікуючими засобами повинні засновники цих закладів, спираючись на відповідні запити керівників освітніх закладів. Про це на онлайн-толоці, організованій EdCamp, заявила заступниця очільника МОН Любомира Мандзій.

«Скеровано лист засновникам закладів освіти забезпечити заклади засобами індивідуального захисту, антисептиками і дезінфекторами. Ці речі мають бути обов’язково в закладах, і я знаю, що зараз треба обрахувати потребу у цих речах і звернутися до засновників закладів. Такий лист підготовано за підписом С. М. Шкарлета і направлено на засновників закладів», – повідомила чиновниця.

За її словами, керівники навчальних закладів мають якнайшвидше розрахувати потребу в дезінфікуючих засобах, масках і звернутися до засновників щодо забезпечення шкіл цими речами в необхідній кількості.

«Директорам шкіл необхідно буде подати заявку до засновника щодо потреби в миючих, дезінфікуючих, засобах індивідуального захисту», – наголосила Мандзій.

Нагадаємо, Методичні рекомендації із усіх предметів щодо організації освітнього процесу в 2020/2021 н.р.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments