З понеділка у Львові відновлюється повноцінне навчання

З 2 листопада усі учні Львова виходять на повноцінне навчання, про це доповіла заступниця мера з гуманітарних питань Галина Слічна, повідомляє Zaxid.net.

Хотів запитати не лише про хворих. Школи, навчання буде? От зараз канікули закінчуються. Буде відновлене повноцінне навчання в школах, чи ні?

Канікули в нас тривають до 30 жовтня. З понеділка, з 2 листопада, в нас учні виходять на навчання до шкіл.

Всі?

Всі учні виходять на навчання до шкіл. Хочу сказати, що фактично ми маємо 147 працівників, які працюють у школах і мають підтверджений ковід. Це невеликий відсоток насправді – але є такі, які хворіють на ковід.

Ми відкриваємо школи. Будемо працювати в тому режимі, в якому ми розпочинали працювати з вересня. Якщо будуть випадки – будемо відправляти на два тижні на самоізоляцію.

Окремі класи?

Окремі класи, звичайно. Ми маємо дуже хороший досвід. У нас садочки і не закривалися, садочки наші працюють.

Сьогодні стало відомо – Франківськ закриває взагалі всі старші класи: тільки молодші, 1–4 класи, ходять до школи, всі решта – на дистанційне.

Ми не розглядаємо такого варіанта зараз. Тобто в нас діти повертаються на навчання всі.

І дитсадки?

Звичайно, садки ми не зачиняли, садки в нас працювали. Станом на сьогодні в нас є три дошкільні заклади, які призупинили свою діяльність і були відправлені на самоізоляцію – це там, де була найбільша кількість хворих працівників цього дошкільного закладу. Буквально один садочок у нас до кінця цього тижня, до завтрашнього дня є на самоізоляції. Два інші в нас до 1–2 листопада, якщо не помиляюся, будуть виходити на роботу. І з понеділка ми закриваємо ще один садочок.

Нагадаємо, що у Запоріччі і Чернігові учні 1-4 класів навчатимуться за очною формою, учні 5-11 класів – дистанційно

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments