Які авто обирають студенти у 2023 навчальному році?

 За радянських часів студенти вважались майже найбіднішою верствою населення, тому мови про власне авто навіть не йшлося. На щастя, часи змінились, і все більша частина молодих людей, що навчається у великих містах, намагається придбати хоч якийсь транспортний засіб. Звичайно, найчастіше студенти звертають увагу на бюджетні автомобілі. Це й не дивно, адже коштують вони небагато, а у випадку пошкодження дешеве авто не так шкода. Отже, на які моделі найкраще звернути увагу? Це може бути досить старе, але дуже стильне та рідкісне авто або щось більш прозаїчне.

Chevrolet Aveo

Цей надійний та перевірений часом автомобіль користується заслуженою повагою у тих, хто готовий до експлуатації бюджетного авто. Він має сучасний дизайн та чудову динаміку. Не потребує значних витрат на ремонт та обслуговування, адже ціни на послуги та запчастини відповідають вартості автівки. При виборі саме цієї марки фахівці рекомендують звернути увагу на пробіг. Річ у тому, що донедавна Chevrolet Aveo залишався одним з найулюбленіших авто серед таксистів. Якщо така машина потрапляє до нового власника, без серйозного ремонту обійтися не вдасться.

Ford Fiesta

Ще один недорогий, але дуже привабливий для студентів. Виграшним у цьому випадку є сам бренд, адже машини марки Ford мають на ринку особливий статус. Перше, на що звертають увагу студенти – це стильний спортивний дизайн. До того ж авто відрізняється чудовою керованістю та підвищеним рівнем безпеки. Водій за кермом Ford Fiesta буде однаково впевнено почувати себе як у міській зоні, так й за її межами. По-друге, слідв ідмітити, що Форд Фієста — буде мати меньший пробіг, ніж попередній кандидат.

Daewoo Lanos

Це одне з найцікавіших авто вітчизняного виробника, популярність якого не вщухає вже декілька десятиріч. Колись його можна було вважати середнім класом, але зараз Daewoo Lanos впевнено займає найвищі позиції в рейтингу бюджетних авто. Ця модель чудово підійде для тих, хто тільки починає водійський шлях, бо Део Ланос має досить непогані технічні характеристики, відрізняється надійністю та безпечністю. Дизайн моделі не можна вважати феєричним, але й застарілим його навряд чи назвуть.

Renault Logan

Це авто не зійшло з конвеєрів вітчизняного виробника, але в нашій країні його вважають народним. Таке ставлення зрозуміле, адже Дача Логан має привабливу ціну, сучасний дизайн та порівняно непоганий двигун. Вартість запасних частин для цієї моделі невелика. Ще один позитивний фактор – ці авто дуже стійкі до корозії, адже для виготовлення кузова використано метал з цинкуванням.

Opel Kadett E

Хтось скаже, що ця автівка вже віджила своє. Але ми не радимо відкидати цей варіант. Були часи коли Опель Кадет був одним з лідерів по кількості випущених авто. І не дарма. Адже вартість моделі вийшла низькою і досі такою залишається. Є мотори для різної манери їзди. Від малопотужного 1.3 до зарядженої версії 2.0. Але найцікавіша модифікація це — GSi з 2.0 16-клапанним двигуном. Таких наразі залишилось зовсім небагато. Мати першою машиною Кадет GSi буде за щастя для підлітка. Детальніше про нього можна знайти інформацію та подивитись вартість запчастин за посиланням Boltiigayki.com.ua/blog/opel-kadett-gsi-tuning-ili-stok. Їх ціна майже не відрізняється від потрібних до звичайного Кадета.

Звичайно, є й інші недорогі авто, які можуть собі дозволити студенти. Знайти їх неважко. Головне – обирати авто з якомога кращим станом й не втрачати надії!

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments