Вибір онлайн-курсів англійської: помилки, яких варто уникати

Вибираючи та записуючись на навчання з англійської мови, багато студентів трохи брешуть – і менеджеру школи, і самим собі. Наприклад, брешуть про свій рівень знань, щоб потрапити в сильнішу групу, або про свою зайнятість, записуючись на інтенсивні онлайн курси англійської, які навіть теоретично не зможуть відвідувати.  Розберімось, чому так робити не варто і до яких результатів призведуть подібні помилки.

Як не обрати не свої онлайн-курси англійської

Ось найпоширеніші помилки, яких припускаються студенти під час пошуку та запису на онлайн-заняття з англійської мови:

  • Завищення свого рівня англійської. Вам може здатися, що якщо потрапити в сильну групу, то ви швидше втягнетеся в мову, граматику і спілкування, і завдяки цьому заощадите час і фінанси. Але на практиці це призводить до того, що слабший студент практично постійно мовчить і освоює знання повільнішими темпами. Особливо це актуально для новачків, яким важливо отримати якісну базу. Тому, роблячи тест на рівень англійської, робіть це чесно. Адже викладач все одно може наполягти, щоб вас перевели в іншу групу.
  • Необдуманий вибір прискореного темпу навчання. Знову ж таки намагаючись заощадити, студенти записуються на онлайн курси англійської з 4-5 заняттями на тиждень. Такий підхід дійсно допоможе отримати знання швидше. Але важливо розуміти, що для цього потрібно багато працювати, зокрема займатися після онлайн-уроків. Тому чесно оцініть себе і свій графік, щоб не перевантажитися навчанням. Адже якщо ви сильно втомлюєтеся, займаєтеся ночами, поєднуєте курси з роботою, результат навчання залишиться незадовільним. Виснажена людина не здатна вчитися.
Онлайн-навчання вимагає великої віддачі, що важливо врахувати при виборі курсів
Онлайн-навчання вимагає великої віддачі, що важливо врахувати при виборі курсів
  • Індивідуальні заняття замість групових. Займатися онлайн можна як тільки з викладачем, так і на груповому курсі. І деякі студенти вважають, що якщо займатися індивідуально, то результат з’явиться швидше. Однак практика показує, що для освоєння розмовної мови краще відвідувати курси. Спілкування з одногрупниками допомагає зняти психологічні страхи перед спілкуванням іноземною, включно зі страхом зробити помилку, допомагає звикнути до різної вимови, перетворити англійську з чогось унікального на звичайний інструмент для обміну інформацією та емоціями.

Тому, перш ніж обрати мовний курс, сядьте за стіл і розпишіть свій тижневий графік. Це дасть змогу зрозуміти, скільки разів на тиждень ви можете займатися онлайн. Потім чесно пройдіть тест на знання мови, щоб школа підібрала вам відповідну групу. І, у фіналі, зупиніться саме на групових заняттях – це цікавіше і корисніше для вас.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments