В Україні з’явився застосунок для навчання дітей під час блекауту

Українські розробники з віртуальної школи Unicorn School створили мобільний застосунок для смартфонів та планшетів, який дозволяє навчатися під час знеструмлення. Більше матеріалів у категорії  Відеоуроки дистанційного навчанння

Як це працює?

Вчителі щодня завантажують навчальний матеріал на пристрій, а вже діти можуть через додаток відкривати та вчити уроки без світла та інтернету.

За тією ж системою школярі можуть завантажувати домашні завдання в додаток, який автоматично відправить їх на перевірку вчителю одразу ж при відновленні звʼязку з інтернетом.

Доступ до підручників та понад 17 тисяч методичних матеріалів у дітей залишається. Учень може сам обирати, який предмет вчити саме зараз, не привʼязуючись до розкладу, а після кожного пройденого уроку є завдання для перевірки.

Окрім того, що застосунок повністю автономний, навчання проходить у форматі комп’ютерної гри. Учень стає головним героєм з персональним аватаром – лицарем чи принцесою у казковому онлайн-королівстві.

Уроки також оформлені в ігровому стилі з візуалізацією кожного предмета.

«Ця методика класичної освіти в поєднанні із захоплюючим гейміфікованим підходом, що полягає в розумінні мотивації як рушійної сили в освіті дитини. До звичайних оцінок учень отримує чарівні кристали, золоті монети, кубки та інші нагороди, які дозволять “прокачати” свого аватара та перейти на наступний рівень – отримати доступ до наступного рівні гри – нової теми навчальної програми», – коментують розробники.

При цьому батьки бачать детальну статистику успіхів дитини, її ефективність, результативність та зворотний зв’язок від викладачів.

Навчання проходить за ліцензією та програмою яка відповідає всім вимогам Міністерства Освіти та Науки України. Учнів готують до складання ДПА та ЗНО, а в разі успіху вони отримують атестат державного зразка.

Завантажити застосунок та зареєструвати дитину в школі можна для платформ IOS та Android на сайті розробників.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments