Усі школи Рівного будуть працювати очно

В усіх школах Рівного мають облаштувати укриття, щоб з 1 вересня вони запрацювали в очному режимі. Про це 19 липня заявив міський голова Олександр Третяк. Про це пише Суспільне.

З міського бюджету на облаштування укриттів у школах виділяють понад 25 мільйонів гривень.

«До 23 серпня ми маємо виконати увесь перелік робіт, які передбачає облаштування укриттів. Ми розраховуємо на те, що всі 39 навчальних закладів стовідсотково будуть навчатися у форматі офлайн, тобто за партою. Всі 39 шкіл! Ми сподіваємося, що зможемо це зробити», – сказав Олександр Третяк.

Під укриття передусім будуть підлаштовувати шкільні підвали.

“Буде враховуватися стан підвальних приміщень, освітлення, евакуаційні виходи, природна вентиляція чи штучна вентиляція. Тобто в такому десь контексті будуть визначатися, – пояснив начальник Рівненського райуправління ГУ ДСНС Сергій Демидюк.

У закладах, де укриття не зможе вмістити всіх учнів, планують запровадити позмінний формат навчання. А в школах, де неможливо облаштувати укриття, як варіант розглянуть використання для їхніх потреб найближчих таких об’єктів.

Нагадаємо, у МВС розповіли про забезпечення безпеки навчальних закладів.

Нагадаємо, про укриття, підвальні приміщення та чи будуть продовжуватись уроки в укритті – відповідає освітній омбудсмена

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments