Школи на Харківщині не відновлять офлайн-навчання навіть із захисними укриттями

Завдяки спорудам, що відповідають усім стандартам, школам в Харківській області будуть готові забезпечити безпеку, проте, відновлення офлайн-навчання буде залежати від військової обстановки.

Начальник Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов розповів про це в інтерв’ю національного телемарафону.

За словами Олега Синєгубова, в області вже розпочали будівництво захисних споруд у понад 20 навчальних закладах. Незважаючи на ці заходи безпеки, головним фактором для повернення навчання в офлайн режим залишається військова обстановка.

По області у нас понад 20 навчальних закладів, де проводиться наразі будівництво, але все одно, навіть при наявності захисної споруди на першому місці – це військова обстановка, яку ми будемо мати”, — підкреслив Олег Синєгубов.

Наразі можна говорити тільки про найвіддаленіші населені пункти від кордону з рф для того, щоб там можна було забезпечити хоча б елементарну безпеку для дітей.

Нагадаємо, 88% шкіл Одещини будуть працювати в очному форматі а на Київщині і Львівщині всі діти з 1 вересня мають повернутися у класи.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments