Школа онлайн. Вчи уроки разом із Sweet TV

У зв’язку із введенням карантину, усі українські школярі змушені перейти на дистанційне навчання, яке для більшості учнів перетворилось на перегляд уроків по телебаченні. Так як, з 6 квітня в Україні стартувала «Всеукраїнська школа онлайн» з відеоуроками для учнів 5-11-х класів.  Звичайно, при цьому, виникає досить багато незручностей, однією з яких може бути погана якість зображення та звуку. Та цьому можна легко зарадити. Адже стрімкий розвиток телекомунікацій з впровадженням цифрових технологій обробки і передачі сигналів надав можливість переходу телевізійного мовлення на новий більш якісний рівень – цифрове телевізійне мовлення. Там, де «звичайне» ТБ «ловиться» погано, з перешкодами і додатковим шумом, цифровий сигнал телевізор прийме у відмінній якості.

Тож, якщо ви хочете покращити умови здобуття дистанційної освіти для своїх дітей, переходьте на цифрове телебачення і у цьому вам допоможе компанія Sweet TV. Скористатись послугами якої, ви можете прямо зараз. Для того щоб підключити цифрове ТБ потрібно кілька хвилин, і при цьому можна ще й отримати в подарунок приставку inext TV4. Після оформлення заявки, ви зможете насолоджуватись найкращою якістю зображення, звуку, а також рядом переваг. Компанія Sweet TV пропонує:

  • Найкраще ТБ онлайн;
  • Понад 266 каналiв доступних в будь-який час в HD якості;
  • Можливість підключити до 5-ти будь-яких пристроїв на один договір SWEET.TV без зміни вартості тарифу;
  • Понад 5 000 фільмів, серіалів і мультфільмів в FULL HD якості;
  • Фантастичні подарунки від SWEET.TV;
  • Зручність користування;
  • та інші можливості, ознайомитись із якими можна на офіційному сайті, посилання на який є вище, у даній статті.

Переваги цифрового телебачення

Цифрове телебачення має масу переваг перед аналоговим. В першу чергу це висока якість зображення і звуку. Цифрове телебачення дає можливість передачі зображення з високою роздільною здатністю (телебачення високої чіткості або HDTV) з багатоканальним звуковим супроводом, а також в перспективі стереозображення (3D). Цифровий сигнал має велику перешкодозахищеність, тому менш схильний до впливу перешкод. Для порівняння, там, де аналогове телебачення йде з шумами і перешкодами, цифровий сигнал буде прийнятий в тій якості, в якій він був сформований в телевізійній студії за рахунок цифрової обробки. Пряма видимість передавальної вишки не потрібна. Ці якості роблять цифрове мовлення ідеальним для віддалених регіонів і сіл.

Підключайте SWEET.TV та навчайтесь онлайн разом із своїми дітьми переглядаючи відеоуроки «Всеукраїнської школи онлайн»

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments