Розваги, які сприяють загальному розвитку особистості: яку настільну гру обрати в інтернет-магазині

Щоб всебічно розвиватися, сучасним школярам варто витрачати час не тільки на навчання, але й на корисні розваги. Виявляється, представлені в сучасних інтернет-магазинах настільні ігри також можуть позитивно впливати на інтелектуальні здібності дитини. Щобільше, деякі популярні вікторини або розвивальні аркади відкривають світ нових знань і для дорослих.

До переваг настолок також можна віднести їхню доступність. Коштують вони значно менше, ніж, наприклад, Смарт-гаджети чи іграшкові роботи.

Які саме ігри розвиваючого характеру варто обрати, відвідавши інтернет магазин настільних ігор GameTime.com.ua?

«Монополія»

«Монополія» — це гра, яка поєднує у собі цікаву та продуману стратегію, яскраве оформлення і насиченим, оригінальним «геймплеєм». Головне завдання у цьому економічному геймі — отримання максимального прибутку та уникнення суттєвих фінансових витрат. Мета кожного гравця — банкрутство конкурентів та одноосібне керування всіма активами.

За спиною у «Монополії» дуже цікава історія. Ця гра залишилася б непоміченою, якби не наполегливість її автора. Свого часу попри відмову компанії «Паркер Бразерс» у просуванні настільної стратегії, Чарльз Дерроу («батько» гри) створив і продав 5000 її копій.

Alias

Інтелектуальна карткова вікторина, яка є своєрідною «родичкою» крокодила точно заслуговує уваги. Гра призначена для дітей віком від 10 років. Проходити різні рівні складності можна всією родиною.

Якої користі варто чекати батькам і дітям від Alias?

  1. відчутне розширення словникового запасу;
  2. покращення комунікативних навичок;
  3. апгрейд вміння працювати в команді;
  4. нові скіли, які допоможуть швидко адаптуватися у компанії чи класі.

«Еківоки»

Ця гра з незвичайною назвою — справжня знахідка для любителів ігор у слова. З «Еківоки» школяр швидко навчиться складати прості пісеньки і римувати слова, малювати, ліпити з пластиліну. Також в рамках гри доведеться познайомитися з поняттям паліндрому, навчитися швидко читати текст задом наперед та говорити без жодного слова.

В інтернет-магазинах продається ціла купа додаткових карток до настолки, тому вона ніколи не набридає.

«Пандемія»

Інтелектуальна пригодницька гра, під час проходження якої гравці мають змогу відчути себе супергероями. Вона складна і цікава одночасно. А головна мета гри — винайдення ліків, які врятують увесь світ від смертельних хвороб, які поширюються з дивовижними темпами.

Щоб врятувати планету від невідворотних наслідків, необхідно:

  • обдумувати і ретельно планувати кожну дію;
  • слідкувати за швидкістю поширення хвороби;
  • визначати нові заражені місця;
  • активно співпрацювати з іншими членами команди.

«Скрабл»

Ще одна гра, яка допомагає розширити словниковий запас і покращити знання мови. Це своєрідний настільний «кросворд», розгадуванням якого одночасно займається декілька гравців. За кожне успішно складене слово учасники команди отримують бали. Виграє той, кому вдається скласти найбільшу кількість термінів та, відповідно, використати найбільшу кількість фішок.

Варто відзначити, що на цьому список корисних для інтелекту ігор не завершується. Майже всі сучасні настолки з категорій «Інтелектуальні ігри», «Вікторини» чи, наприклад, «Стратегії» добре впливають на розумові здібності гравців.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments