Постанова «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину (від 23.04.2021 №4))

Постанова Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 №50 скасована.

Чинна Постанова від 23.04.2021 №4.
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
м. Київ

23.04.2021                                                                                                        №4

Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)
Відповідно до статті 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», на виконання пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину ° — та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання ‘”ggs поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, 2 Б спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постановляю:
  1. Затвердити протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVED-19), що додаються.
  2. Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності  Міністерства охорони здоров’я України довести цю постанову до відома зацікавлених центральних органів виконавчої влади, обласних, Київської міської державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.
  3. Визнати такою, що втратила чинність постанову Головного державного санітарного лікаря України від 22 серпня 2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (СОУЮ-19)».
Заступник Міністра охорони здоров’я —
Головний державний санітарний лікар України                                     В. ЛЯШКО

Переглянути документ онлайн

Завантажити Постанова № 4 (від 23.04.2021р.)

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments