Підготовка до ЗНО. Набір корисних порад і правил, для успішної здачі.

Зовнішнє незалежне оцінювання – це тестування, яке є одним з найважливіших оцінювальних етапів для старшокласника. Саме від його результату, на пряму залежить подальша освітня доля абітурієнта.  Тому дуже важливо правильно підготуватися, для отримання гарних балів. Існують навіть деякі перевірені правила та поради, як правильно виконати підготовку до ЗНО й успішно здати іспит.

Студент

 Найважливіші правила підготовки

Першочергово, потрібно пам’ятати, щоб вдало здати незалежне оцінювання, слід готуватись завчасно. Такий важливий процес потребує багато часу, зосередженості та відповідальності. Навіть людям, які мають неабиякі здібності пам’яті, декількох тижнів точно не вистачить, адже завдання включають матеріали з середньої та старшої школи, які Ви вивчали протягом років, а не тижнів.

Щоб використати час раціонально, потрібно зробити наступні кроки:

  1. Особливу увагу виділити обов’язковим дисциплінам та заздалегідь визначити, з яких саме додаткових предметів, Ви хочете проходити тестування.
  2. Скласти графік підготовки, де кожному предмету, темі буде виділено свій певний відрізок часу.
  3. Правильне розподілення часу – секрет успіху. Потрібно чергувати навчання з відпочинком, в потрібних кількостях, адже безперервна наука, в більшості випадків супроводжується перенавантаженням, плутаниною в голові, і як наслідок незасвоєним матеріалом.
  4. Знайти свій ідеальний спосіб роботи. Не потрібно в такому випадку піддаватися загальноприйнятій думці. Кожна людина індивідуальність, а значить потребує особистого підходу до справи.

 Практика – важлива частина підготовки до ЗНО

Дуже добре, що старшокласники мають змогу користуватися завданнями минулих років. Особливо корисними є проходження тестів онлайн, з їх допомогою можливо швидко знайти свої вразливі місця та повторити погано засвоєний матеріал.
Для кожного учня є доступні різні варіанти підготовки до ЗНО, серед них:

  • самостійна підготовка,
  • репетиторство,
  • курси (у тому числі й онлайн),
  • різні додатки для підготовки,
  • факультативи,
  • комбіновані способи тощо.

Кожен сам обирає, як підготуватися до ЗНО і часто від вибору залежить ефективність отриманого результату.
В теперішній час особливої популярності набирають спеціальні курси підготовки до ЗНО, вони можуть проходити в різних форматах, як онлайн, так і офлайн. І як показує практика, такий спосіб є досить вдалим для більшості учнів. Адже зазвичай проводять такі заняття спеціалісти, викладачі, які можуть гарно донести весь потрібний важливий матеріал до учня за короткий проміжок часу.

Зокрема навчальнй центр Planetaclub пропонує курси підготовки до ЗНО онлайн і офлайню. Для того щоб дізатись докладніше переходьте за посиланням вище

Пам’ятайте, відсутність паніки, зайвих переживань в поєднанні з клопіткою працею – єдиний правильний шлях, для успішної здачі ЗНО.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments