Онлайн-карти повітряних тривог в Україні в реальному часі

В Україні створили онлайн-мапи, які в реальному часі оновлюють дані та показують області, де запущено повітряні тривоги.

Перша карта повітряних тривог в Україні від Клименка назвається «єМапа». На ній маркування регіонами стосується будь-якого міста області, а не обов’язково адміністративного обласного центру.

Помаранчевий колір показує територію, де продовжує працювати повітряна тривога. Зелений колір регіону свідчить про те, що на території сирени вимкнуто, а сірий колір — немає інформації.

Посилання на карту «єМапа» https://vadimklimenko.com/map/

Карта повітряних тривог від Клименка «єМапа»
Карта повітряних тривог від Клименка «єМапа»

Друга онлайн-карта активних повітряних тривог в Україні також розділена на три відтінки по регіонах: червоний — тривога в області, районі або місті; чорний — немає тривоги; сірий — немає інформації.

Посилання на онлайн-карту https://war.ukrzen.in.ua/alerts/

war.ukrzen.in.ua
war.ukrzen.in.ua

Третя онлайн-мапа — alarmmap.online. Її розробниками є український офіс ArgoPrep, які до війни займалися створенням продуктів з навчання дітей в США.

Посилання на онлайн-карту https://alarmmap.online/

Онлайн карта alarmmap.online
Онлайн карта alarmmap.online

Додаток «Повітряна тривога»: оповіщення про сирени по містам та областям у режимі реального часу

Додаток "повітряна тривога"
Додаток “повітряна тривога”

У Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України також нагадали, що компанії Ajax Systems та Stfalcon створили зручний мобільний додаток «Повітряна тривога». У налаштуваннях можна вибрати конкретну область або місто, і отримувати сповіщення про ввімкнення та вимкнення сирен. Додаток доступний Google Play та App Store….

Нагадаємо, ВРУ прийнято рішення щодо ЗНО та ДПА – 2022

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments