Обираємо онлайн курси англійської: у чому переваги

Чому багато хто вчить англійську мову роками, але так і не може вільно говорити, висловлювати свої думки письмово і з легкістю розуміти іноземців? Уся справа в підході та мотивації. 

Ефективні курси англійської онлайн повинні не тільки давати необхідні знання, а й бути цікавими та сучасними.

Звісно, вчити англійську можна і самостійно, і з репетитором онлайн, але давайте розберемо всі нюанси.

Вивчайте іноземну мову комфортно
Вивчайте іноземну мову комфортно

Чому не варто відмовлятися від онлайн курсів англійської

Коли є мета і бажання вивчати англійську, приходить час робити вибір: як і де вчитися. Ви можете вчитися самостійно, з репетитором або на курсах. Проаналізуйте кожен зі способів і виберіть для себе найприйнятніший. З плюсів самостійного навчання – це найдешевший спосіб вивчити англійську і найгнучкіший – ви самі формуєте свій темп і графік. З мінусів – ваші помилки не буде кому виправити, у вас не буде достатньої практики розмовної мови та такий самий вільний графік. Вам доведеться мати хорошу силу волі, щоб регулярно займатися і не кинути розпочате. 

З репетитором заняття також мають плюси та мінуси. З переваг – весь час занять буде приділено саме вам, програма також може формуватися під ваші запити. З недоліків – обмежене коло спілкування та висока ціна. Також хорошого репетитора онлайн складно знайти, адже він працює сам на себе і його кваліфікацію перевірити буде складніше.

Онлайн курси мають найкраще співвідношення ціна-якість. Вибравши хороші курси, з плюсів ви отримаєте кваліфікованих викладачів, перевірену і складену професійними методистами програму, групу співрозмовників для практики мови. З мінусів – програма підбирається одразу під групу, тому вам доведеться вузькі теми за своїми інтересами обирати й доповнювати самостійно. Але ви можете запропонувати їх на обговорення в групі.

Як обрати хороші недорогі курси

Якщо ви зупинили свій вибір на курсах, перейдемо до їхнього вибору. Адже від нього залежить 50% успіху. Обирати онлайн курси англійської варто за кількома критеріями: рейтинги та відгуки, вартість, графік і методи викладання. 

Розглядаючи рейтинги та відгуки, варто звернути увагу на коментарі про викладачів. Беріть до уваги відгуки одразу на кількох незалежних сайтах-агрегаторах, у соціальних мережах і на картах Google.

Вартість онлайн занять також має бути обґрунтованою. Занадто низька і висока ціна може насторожити. Запитайте, що входить у вартість занять: матеріали, додаткові майстер-класи, розмовні клуби, скільки коштує година онлайн-занять і за скільки пройдете рівень. 

Англійську мову варто вчити систематично, не роблячи великих пауз, тому частота занять має бути не меншою, ніж двічі на тиждень. 

Подивіться на програму та методи навчання в онлайн-школі. Вчити англійську має бути цікаво та комфортно. І якщо одним метод може бути на 100% ефективним, іншим він може зовсім не підійти.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments