Найкращі вчителі України вестимуть по телебаченню уроки для 5–11 класів

Відеоуроки від найращих вчителів України
Відеоуроки від найращих вчителів України

«Освіторія» стала партнером масштабного проєкту з дистанційного навчання. Це відеоуроки від найкращих педагогів країни. Їх транслюватимуть на головних національних та регіональних телеканалах, щоб навіть ті діти, що не мають доступу до інтернету, могли якісно навчатися упродовж карантину.

Оновлено 29.03.2020. Додано сторінку із 11-ма телеканалами та розкладом онлайн-уроків для учнів 5-11 класів.

Що за проєкт?

Це загальнонаціональний освітній телепроєкт, який найближчим часом стартує в етерах найбільших українських телеканалів. Ненудні та креативні відеоуроки транслюватимуться в найзручніший для школярів час. Реалізувати частину навчання у вигляді телеуроків запропонував президент Володимир Зеленський.

Навіщо?

Далеко не всі діти під час дистанційного навчання мають змогу скористатись інтернетом та виконувати завдання від вчителів-предметників у Google Classroom чи Padlet. Тому цей освітній телепроєкт стане справжнім спасінням для учнів, які не мають доступу до мережі.

Для яких класів буде доступне навчання?

Ці відеоуроки розробляються для учнів 5–11 класів. Їх проводитимуть найкращі вчителі України, які добровільно запропонували стати на час карантину телеведучими. До слова, заняття будуть цікаві і дорослим, які на карантині хочуть вивчити щось корисне та пригадати забуте зі шкільних років.

Які навчальні дисципліни будуть доступні на ТБ?

Хімія, фізика, біологія, географія, українська мова та література, англійська мова, історія України та світу, алгебра, геометрія та навіть спортивні руханки. Їх оперативно знімають і монтують цими днями в Новопечерській школі, а більш детальний репортаж та цікавинки з-за лаштунків зможете почитати у нашому наступному репортажі.

Хто реалізує проєкт з теленавчання?

Роботу над відеоуроками ведуть спільно Міністерство освіти і науки УкраїниОфіс Президента України та Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій. Локація надана Новопечерською школою та громадською спілкою «Освіторія».

Нагадаємо, на сайті опубліковано графік відеоуроків для 2, 3, 4 та 9, 10 і 11 класів від телеканалу ДніпроТВ.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments