На Львівщині усі заклади освіти переходять на дистанційну форму навчання

У зв’язку із збільшенням хворих на коронавірус обласна комісія ТЕБ І НС сьогодні прийматиме рішення щодо посилення карантинних обмежень на Львівщині.

Зокрема, від завтра і до 4 лютого усі заклади освіти, окрім дошкільних,  мають перейти на дистанційну форму навчання. Про це повідомив сьогодні керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, інформує Львівська ОДА.

«Ми проаналізували  захворюваність дітей і зазначу, що  з 11 по 24 січня у 1754-х дітей підтвердився Covid-19.  Окрім того, є позитивна динаміка наповненості дитячих ліжок і станом на сьогодні 165 дітей є на лікуванні у стаціонарах”, – зазначив Орест Чемерис.

Також вимагатимуть заборонити проведення будь-яких розважальних заходів.

Окремо діятимуть обмеження щодо перевезень у громадському транспорті, зокрема, дозволені будуть лише перевезення із заповненістю не більше 50% пасажирів.

«З 26 січня на Львівщині вступлять в дію нові обмеження. По-перше, це дистанційне навчання у всіх закладах освіти, окрім дошкільної. По-друге, це заборона усіх розважальних масових заходів. А також перевезення осіб в громадському транспорті не більше 50%. Також відбудеться посилення контролю за дотриманням обмежень», – зазначив Чемерис.

За його словами, перехід закладів освіти закладів освіти запланований наразі до 4 лютого. Далі дивитимуться по ситуації із захворюваністю на коронавірус.

Нагадаємо, медичний університет Львова переходить на дистанційне навчання

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments