На Львівщині рекомендують утриматись від «святкових лінійок» на 1 вересня

Під час воєнного стану 1 вересня на Львівщині радять відзначати без скупчення людей та проведення масових заходів. У поліції рекомендують утриматися від так званих “святкових лінійок”.

Про це повідомила капітан поліції, начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області Ольга Ковальчук під час брифінгу у медіацентрі “Україна”.

 

“Ми очікуємо, що не буде таких масових скупчень дітей. Наскільки нам відомо, у місцевих відділах освіти було прийняте рішення надати рекомендацію не проводити масових зборів дітей”, — сказала Ольга Ковальчук.

 

За словами капітана поліції, у деяких школах Львова дирекція та вчителі зберуть школярів чи виключно першокласників, щоб провести короткі пізнавальні уроки. Тож 1 вересня у навчальних закладах не відбуватимуться традиційні заходи.

У поліції наголошують, що школи, які вирішили зібрати дітей, повинні обмежити доступ до інформації щодо проведення будь-яких заходів 1 вересня.

“За кожним навчальним закладом буде закріплений працівник поліції, який контролюватиме ситуацію, у певних місцях буде збільшене патрулювання”, — повідомила Ольга Ковальчук.

Нагадаємо, у Львові всі школи міста відкриють свої двері 1 вересня.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments