Лайфхаки, як замінити звичні засоби для макіяжу

У б’юті-рутині є дві крайності. З одного боку, хочеться весь час пробувати нове, з іншого – косметичка сучасної дівчини прагне до мінімалізму. Ми все частіше вибираємо щось багатофункціональне і легкозаміниме. Іноді так трапляється, що прямо перед виходом закінчуються рум’яна, консилер, ми щось забуваємо покласти в поїздку, або просто не можемо знайти – але насправді це не така вже велика проблема. Існує багато універсальних make-up засобів, а їх формули досить обережні, щоб засоби для губ, наприклад, підходили для очей. Отож, у даній статті ми поділимося, як ще можна замінити звичні б’юті-продукти.

Тіні або консилер як основа під тіні

  • Якщо спеціальної бази під тіні під рукою немає, а ваші повіки жирніють і хочеться продовжити життя макіяжу, можна використовувати кремові тіні. В компанії Yves Rocher є чудові пропозиції для вибору таких тінів.
  • Матовий консилер теж можна використовувати як основу під тіні – відмінно спрацює і продовжить життя макіяжу очей. Наносіть його на повіку рухами пальців, щоб «вбити» продукт в шкіру і не переборщити, інакше тіні можуть скататися.

Пробуйте тіні замість рум’ян

Тіні для повік рожевих, червонуватих або персикових відтінків сміливо можна використовувати в якості рум’ян, додаючи на щоки. При нанесенні сухих тіней зручно використовувати вашу улюблену кисть для рум’ян – продукти за текстурою дуже схожі. Якщо ж у вас даних кісточок немає, то можете скористатись пропозицією від бренду Yves Rocher. Аксесуари для макіяжу обличчя від компанії Yves Rocher знаходяться в доступному ціновому діапазоні та вирізняються високою якістю.

макіяж

Рум’яна відмінно замінюють тіні

Щоб освіжити образ, можна нанести трохи рум’ян на рухому повіку. Такий прийом зробить образ ніжнішим і гармонійнішим за рахунок того, що на обличчі буде використаний один відтінок (в якості рум’ян і акценту на повіки). Yves Rocher пропонує компактні рум’яна для обличчя, що нададуть шкірі свіжий рум’янець і природне сяйво з яскравими відтінками.

База як засіб, щоб поправити макіяж

 

Якщо при макіяжі очей щось пішло не за планом, видалити помилки або надлишки завжди допоможе база-праймер. Працювати з базою також зручно, як з підручною ватною паличкою – за допомогою бази можна приховати непотрібний відтінок або штрих, скориставшись ефектом «гумки».

Тіні для очей замінюють косметику для брів

Звичайні тіні для повік можна використовувати в якості тіней для брів, головне – підібрати відповідний відтінок. За допомогою палетки коричневих тіней для повік прекрасно вдасться заповнити брову і підкреслити її форму.

Олівець для брів, як контур для губ

Світло-коричневим (або темно-бежевим) олівцем для повік або брів можна підвести контур губ. Такий прийом дозволить підкреслити природну форму губ і при необхідності акуратно її скорегувати. До речі, таким олівцем можна зробити модні зараз «фальшиві» веснянки. В Yves Rocher є чи не найкращі олівці, варто всього один раз спробувати, і ви закохаєтесь на все життя.

Дорогі жінки, запам’ятайте! Який би продукт у вашій косметичці не закінчився, є зручні та альтернативні варіанти практично для всього. Багато продуктів багатофункціональні самі по собі, а решту можна зробити такими, застосувавши фантазію.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments