Квартира недалеко від моря – це реально!

Розглядаючи варіанти первинного і вторинного ринку житла, завжди варто пам’ятати про різницю між ними. Вибираючи квартиру, яка вже була в чиїйсь власності, ви піджимаєте себе з багатьох сторін. Нерухомість «з пробігом» не завжди відповідає сучасним стандартам будівництва, дизайну, екологічності та комфортабельності. У новобудовах все інакше.

П’ять причин купити квартиру в новобудові

  • Нове житло від забудовника позбавить вас від юридичних ризиків. Будучи його першим законним власником, ви не будете атаковані чиїмись родичами або спадкоємцями. Чиста юридична історія квартири – запорука спокою. Вам не доведеться витрачати час і гроші на додаткові перевірки і запити.
  • Купівля первинного житла проходить на особливих, привабливих для клієнта, умовах. Будівельна компанія «Будова» пропонує вигідну розстрочку від забудовника. Умови розстрочення обговорюються індивідуально.
  • Сучасна будівельна компанія зводить будинки не за типовими, а за індивідуальними проектами. Такий підхід позбавляє новобудову від безлічі недоліків, властивих «вторинці», і залишає за власником можливість перепланування.
  • Забудовники зводять новобудови в максимально відповідних місцях. Новий будинок має зручні під’їзди, паркування та іншу інфраструктуру. Найважливіше завдання забудовника сьогодні – продати квартири. А для цього йому обов’язково потрібно створювати якісний продукт, а саме комфортабельні та безпечні умови проживання. Ринок диктує свої правила, в якому немає місця шаблонним бездушним підходам.
  • Практично всі покупці на первинному ринку житлового фонду мають автомобілі. Типове радянське планування створило чималі проблеми для власників транспортних засобів, відчутні досі. Новобудова врятована від подібних незручностей. Сучасне рішення у вигляді підземного паркінгу, машино-місце, розташоване в кроковій доступності, – важливі фактори для комфортного проживання у великому місті.

У порівнянні з вторинним житловим фондом, де усунення всіх неполадок (вентиляція, каналізація, водопостачання та інше) може обійтися вам дуже дорого, в тільки що побудованих будинках за все відповідає забудовник. У разі будь-яких проблем ви можете вказати на них в акті прийому-передачі. Після цього дефекти усуваються безкоштовно.

Де купити квартиру в новобудові від забудовника?

Погодьтеся, житло повинне бути не тільки новим, але і зручним. Саме тому до вибору житлового комплексу потрібно підійти з особливою увагою.

Гарне транспортне сполучення району – обов’язкова умова для активних і зайнятих людей. Поселившись в ЖК “4 сезони”, Ви зможете однаково легко дістатися як до центру, так і до моря. Батьки оцінять близькість дитячого садка і школи, а любителі спорту і заспокійливих прогулянок – крокову доступність парку. Поєднувати любов до роботи і хороший відпочинок нескладно, якщо оселитися в житловому комплексі “4 сезони”.

«4 сезони» – новий чотирисекційний житловий комплекс в Приморському районі Одеси, в кварталі, обмеженому проспектом Гагаріна, проспектом Шевченка і вулицею Сегедською. Секції будинку розташовані так, щоб зберегти всередині комфортний простір, зі своєю інфраструктурою. Перша секція новобудови вже здана в експлуатацію, ще три готуються до здачі.

Підводимо підсумки

 

Як бачите, рішення купити новобудову в Одесі має масу переваг. А за умови співпраці з надійним забудовником – будівельною компанією «Будова»  і зовсім гарантує успішний результат справи.

За більш ніж  30 років присутності на ринку «Будова» здобула довіру тисяч одеських родин і побудувала понад 60 об’єктів, з яких більше половини — житлові комплекси. Кілька об’єктів на сьогоднішній день знаходяться в процесі будівництва.

Компанія «Будова» завоювала репутацію забудовника, якому можна довіряти. І ви можете переконатися в цьому особисто.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments