Курси з програмування допоможуть здобути кар’єру в ІТ

У світі перші позиції у негласних рейтингах високооплачуваних спеціальностей займають ті, які пов’язані з інформаційними технологіями. Професіоналів цієї сфери називають айтішниками, і вони є дуже затребуваними на ринку праці. Але стати професіоналом в цій сфері не так вже і просто, як здається на перший погляд. Навіть якщо ви непогано опанували програмування і знаєте комп’ютер як свої 5 пальців, зайняти своє місце в офісі великої компанії навряд чи вдасться. Потрібних до роботи знань не вистачить без профільної освіти.

Допомогти вирішити цю проблему можуть курси JS від компанії ІТЕА, після проходження яких ймовірність працевлаштування за комплексною програмою становить 95%. Щоб розпочати навчання, не обов’язково мати базові навички або досвід роботи у сфері ІТ.

Також варто відзначити, що окрім курсів програмування не менш популярним є курс Digital Marketing. Як описано на сайті https://itea.ua/courses-itea/digital-marketing/  у сучасному суспільстві цифровий маркетинг необхідний як малому, так і  великому бізнесу. Фахівці з інтернет-маркетингу будуть затребувані завжди, тому що в умовах перенасичення ринку та падіння споживчого попиту компанії не зможуть конкурувати без грамотних маркетологів. Тобто, якщо говорити у двох словах це курс на якому вчать випереджувати час і передбачати майбутнє.

Інтернет маркетинг у сучасному суспільстві
Інтернет маркетинг у сучасному суспільстві

Що таке мова програмування JavaScript?

Цю мову програмування багато хто вважає однією із найкращих і найпростіших у використанні для розробників-початківців. Її підтримують практично всі пристрої, як настільні комп’ютери, так і мобільні телефони, а також усі операційні системи та види браузерів.

З допомогою JS часто створюють інтерактивні веб-сторінки, що застосовуються при розробці різних інтерфейсів користувачів за допомогою фреймворків (платформ, які визначають подальшу структуру програмної системи). Після проходження курсу слахач зможе розбиратися у специфіці роботи з мовою програмування, розуміти її модель, працювати з масивами та об’єктами, функціоналом, перевіряти код на наявність у ньому помилок та виправляти їх, удосконалювати написаний код, не створюючи новий. Ви навчитеся працювати з AJAX, вирішувати завдання з точки зору об’єктів та їх взаємодії, створювати плагіни JavaScript, програми на програмній платформі Node.js або веб-сервіси на Express.js, анімації для браузерів та багато іншого.

Олімпіадні завдання з програмування
Програмування на JS

Переваги навчання на курсах JavaScript

Сьогодні багато компаній та навчальних центрів пропонують пройти комп’ютерні курси, навчитися азам програмування або вдосконалити знання, які вже є, підвищити свою кваліфікацію.

Розробники JavaScript (developer) сьогодні дуже потрібні на біржі фрілансу, де роботодавці шукають віддалених співробітників або виконавців для своїх проектів. Грамотні фахівці завжди потрібні великим ІТ-компаніям та фірмам, що займаються комп’ютерними технологіями. Така комплексна програма навчання може стати стартом вашої кар’єри у сфері комп’ютерних технологій. Варто знати, що ці знання стануть у нагоді навіть якщо ви не збираєтеся пов’язувати з ними своє майбутнє. Це корисна інформація, застосування якої обов’язково знайдеться та принесе свої плоди.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments