Готуй попкорн! — Мультфільми англійською для всіх рівнів

Чи існує спосіб підвищити рівень англійської кращий, аніж споживання англомовного контенту? Книжки, фільми, різноманітні лекції — дивитись та читати в оригіналі не тільки цікаво, але і безперечно корисно.

Діти обожнюють вивчати англійську по мультикам, а ми запрошуємо ваших малюків на курси англійської для дітей: https://grade.ua/uk/kids/ для всебічної та повної підготовки вашої дитини.

Для бегінерів

Якщо ви тільки починаєте вивчати англійську мову, спробуйте зосередитись на дитячих мультфільмах. Так-так, навіть якщо вам за 30! Такі мультфільми орієнтуються на аудиторію маленьких native speakers, тому безперечно стануть вам у нагоді. Повторення слів, наглядна демонстрація, нескладні конструкції — чи не рай для початківців? Але якщо вам не дуже кортить дивитись свинку Пепу англійською, дайте шанс наступним мультфільмам:

«Muzzy in Gondoland» і «Muzzy Comes Back»

Трішки артхаусний та олдскульний мультфільм про прибульця Маззі, який потрапляє на землю і починає вивчати англійську. У вас з ним багато спільного, правда ж? Цей мультик розрахований на дітей, але забавна анімація і дуже харизматичний прибулець точно зможуть зайняти окреме місце у вашому серці.

Повнометражні мультфільми Дісней

Пропонуємо трішки згадати дитинство і передивитись такі знайомі шедеври студії Дісней англійською. Хоча вони дещо складніше, ніж мультфільми для зовсім маленьких дітей, ви будете почуватися впевнено, адже вже знаєте сюжет. Так буде легше зосередитись саме на мовному аспекті. А ще нарешті можна буде насолодитись чарівними піснями в оригіналі!

Не знаєте, з чого саме почати? Ось вам невеличкий список ідей: 101 Dalmatians, Peter Pan, The Little Mermaid.

Для тих, хто вже щось знає

Якщо ваш ваша англійська вже на рівні intermediate або upper-intermediate, зосередьте увагу на класичних мультфільмах-ситкомах. З них ви зможете почерпнути безліч ідіом, крилатих виразів, сленгу і розмовних оборотів мови. Комедійні мультсеріали, які всі ми бачили в юності по телевізору повертаються з новою місією! Думаємо, ви вже згадали декілька з них. Давайте і ми допоможемо:

The Simpsons

Усім відомий сітком про сімʼю жовтих чоловічків, історія яких розвивається ще з далеких девʼяностих років.

Цей мультфільм не тільки прокачає вашу розмовну англійську, а й повністю занурить у незвичну нам культуру Сполучених Штатів. До того ж, Сімпсони піднімають важливі для сучасності теми фемінізму, булінга, боді-позитиву тощо. Чим не джерело корисних висловів на актуальні теми? Дивитися цей серіал можна довго — існує вже майже 700 серій.

Phineas and Ferb

Мультфільм про двох друзів, які постійно вигадують якісь нові дива і знаходять собі пригоди. А ще там є дуже милий качкодзьоб!

Якщо ви виросли на мультфільмах з телеканалів FoxKids та Jetix, ви точно пригадаєте цих двох бешкетників, які розважали вас вечорами після школи. Цей мультфільм також є корисним джерелом розмовної англійської. А для фанатів олдскулу пропонуємо альтернативу — “What’s with Andy?” про школяра-бешкетника і його друга, які постійно вигадували усілякі розіграші для жителів свого містечка.

Over the Garden Wall

Якщо ви у пошуку філософського контенту, який надихає на роздуми — вам точно сподобається цей американський мультфільм про двох братів, які опинилися у дивному світі по ту сторону огорожі. Дружба, плинність життя, вибір і совість — всі ці теми підіймаються впродовж 10 епізодів мультсеріалу.

Shark Tale

Для тих, хто надає перевагу повнометражним стрічкам, рекомендуємо згадати дивовижний мультфільм про співаючу рибку Оскара та його товаришів і суперників. Окрім того, що ви знайдете в цьому мультфільмі безліч цікавих сленгових виразів, він також не може не вразити вас своїм гумором. Дуже прикро, що ця стрічка так і не набула популярності, на яку заслуговувала!

Для advanced speakers

Якщо ви вже знаєте все і навіть більше, можна зосередитись на мультфільмах з філософським глибинним підтекстом. Смерть і життя, швидкоплинність часу, моральні дилеми — подібного роду теми присутні в наступних мультфільмах.

BoJack Horseman

Американська чорна комедія-драма для дорослих про коня БоДжека. Справді чесне, смішне, сумне, сміливе, цікаве та глибоке шоу. Кожна серія наповнена філософськими роздумами, ви точно знайдете, про що подумати, після перегляду цього серіалу. Але не забуваємо і про користь у вивчені англійської — цікавих виразів та advanced слів у цій стрічці немало. Якщо ви націлені на підвищення рівня мови, підготуйте блокнот та ручку, ви почуєте багато корисного!

Якщо вашій дитині необхідно підготуватися зо ЗНО, ми підготували спеціалізований курс англійська для підлітків 13-17 років від освітнього центру Grade.ua!

Rick and Morty

Не така філософська та екзистенціальна, але врешті теж цікава стрічка про пригоди професора і хлопчика у різних всесвітах. Гарний настрій, цікава англійська і теми для роздумів після перегляду даного мультсеріалу гарантовані!

“Avatar: The Last Airbender”

Аватар розповідає епічну історію про розділену націю у стані війни та молодого хлопчика, який має силу зупинити війну та принести мир на землю. Це чудове шоу, яке люблять і діти, і дорослі, у ньому багато розмов і багато дійства — і, звичайно, кумедних моментів. Найкраще те, що у нього є цікава історія, яка спонукатиме вас дивитися більше.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments