Проведення випускного вечора, вирішуватиме дирекція та вчителі школи самостійно

У цьому навчальному році школи самостійно могли визначати дати канікул. Так само вони зможуть вирішувати, чи дозволяти проведення випускних вечорів.

Про це під час ефіру національного телемарафону розповів заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко. І додав, що МОН вже ж має певні рекомендації, повідомляє 24tv.ua.

Вітренко наголосив: наразі МОН рекомендує воєнним адміністраціям та школах зважати на безпекову ситуацію та організовувати урочистості відповідно до вимог воєнного стану. Тобто те, чи відбудеться випускний у конкретній школі, вирішуватимуть дирекція та вчителі навчального закладу.

Ми впевнені, що великі святкування у воєнний час є недоречними, але і дитинство у дітей забирати не треба,– наголосив посадовець.

За його словами, в Україні зараз функціонує понад 12 тисяч шкіл – і в кожній ситуація може бути інша. Тому міністерство рекомендує вирішувати питання проведення випускних на місцях.

Вітренко при цьому уточнив, що швидше за все на тих територіях, де навчання тривало онлайн, випускних не буде, аби не наражати дітей, батьків і вчителів на небезпеку.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments