DDOS і не тільки. Інструкція для інформаційно-психологічної війни проти путінської агресії

Вранці 24 лютого 2022 року росія розпочала повномаштабну війну проти України. Її війська почали обстрілювати Київ, Харків, Одесу, Маріуполь, Дніпро та багато інших міст. Не менш активним є пропаганда ворога, який говорить, що визволяє мирних жителів. У даній статті ми будемо збирати інструкції з допомогою яких ми зможемо донести всю правду пересічним росіянам, щоб вони нарешті зрозуміли якого вождя мають.

Даний матеріал буде постійно доповнюватись

1. Публікування відгуків на карті Google.

Автор Олег Стечкевич https://www.facebook.com/groups/239957496707335/permalink/990585851644492/

Продовжуємо інформаційно-психологічну війну проти путінської агресії:

  1. Заходьте у Google maps.
  2. На мапі території РФ виберіть будь-який населений пункт (Москва, Санкт-Петербург, Брянск, Орел тощо), а в ньому популярні місця відвідування (ресторани, кінотеатри, торгово-розважальні центри, лікарні, бібліотеки, школи, університети та ін.). Наприклад: Брянск – Брянский государственный инженерно-технологический университет.
  3. З лівого боку знайдіть опцію “Оставить отзыв”, натисніть на неї, відкрийте та активізуйте усі п’ять зірочок, які стануть жовтими.
  4. У полі “Поделитесь впечатлениями об этом месте” залишить актуальну і правдиву інформацію про Війну – 2022, яку розв’язав путінський режим, з обов’язковим додаванням фото про військові злочини російської армії на кшталт “ХАРЬКОВ: ТАКАЯ “ИГРУШКА” РОССИЙСКОГО ГРАДА ПРИЗЕМЛИЛАСЬ НА ДЕТСКУЮ ПЛОЩАДКУ ВОЗЛЕ МИРНОГО ДОМА. СЛЕЗЫ НАШИХ ДЕТЕЙ УКРАИНЦЫ ВАМ НИКОГДА НЕ ПРОСТЯТ, ЕСЛИ ВЫ НЕ ВЫЙДЕТЕ НА УЛИЦУ С ПРОТЕСТАМИ!!!”
  5. Ці відгуки майже неможливо видалити. Нехай росіяни читають підготовлену Вами інформацію.

Автор https://www.facebook.com/groups/239957496707335/permalink/990585851644492/

2. Як робиться кібератака типу DDoS на сайти (для чайників)

Крок 1: Захиститись і озброїтись

Автор: Віртуальна академія https://www.youtube.com/channel/UCs1VA9mtbqnmSQtAH1QuYhQ

(для початку виберіть одну з опцій)

Опція 1 – Завантажити Tor Browser

Опція 2 – Завантажити і встановити VPN

  • F-Secure для Windows, MacOS, Android, іPhone – Після реєстрації можна завантажити ВПН (30 днів безкоштовно, не потребує банківської картки та номеру телефона)
  • Windscribe для Windows, Linux, Mac – Коштує 9$, але ми вважаємо, що це один з найкращих варіантів. Він стабільний та має російські сервери
  • більше VPN і деталей ТУТ

Крок 2: В атаку!

(виберіть одну з опцій)

Опція 1 – Якщо маєте VPN

  • Вмикаєте VPN (бажано кінцевий сервер був на росії), відкриваєте будь-який браузер і заходите на https://stop-russian-desinformation.near.page/. Лишаєте ввімкненим. З перервами у кілька годин перезапускаєте VPN щоб він перестрибнув на інший сервер (на випадок якщо цей, через який ви атакуєте, заблокують).

Опція 2– Якщо не маєте VPN, але маєте Tor Browser

  • Вмикаєте Tor Browser, заходите на https://stop-russian-desinformation.near.page/. Лишаєте ввімкненим. З перервами у кілька годин перезапускаєте Tor щоб він перестрибнув на інший сервер (на випадок якщо цей, через який ви атакуєте, заблокують).

3. DDoS своїми руками від Школи IT профессионалов “ProfIT”

 

3. Інструкція. DDOS по країні СЕПАРІВ

Джерело: https://t.me/+97Y45he5lOI2ZTky

Вітаю українців! У цьому туторіалі ми розповімо про те, як ефективно долучитися до нашої спільної DDOS атаки по російських ресурсах

Перш за все,


                                  Для чого ми це робимо?

Ми це робимо для того, щоб зупинити/нашкодити поширенню фейкової інформації ворогами. Саме тому атакуємо ворожі новинні сайти і схожі цілі.

Як підготувати свій пристрій для участі у   атаці?

Якщо ви користуєтеся:

Телефоном (android, на айфон)

1. Встановіть програму для атаки. Джерело перевірене, тому якщо телефон проситиме додаткових прав доступу – дозволяйте, нічого страшного не станеться

2. Встановіть VPN. Атака з українським адресом не ефективна – її відразу блочать. Як варіант подаємо наш список VPN

Безкоштовні (не найкращий варіант, бо не сильно безпечні. Але також робочі)
Psiphon
Secure VPN
Proton VPN (Free версія)
SurfShark

Платні (платні впн – більш конфіденційні і швидші)
Clear VPN
Proton VPN

Для більш знаючих:

Також замість впн можна використовувати проксі (обов’язково перевірте чи вони працюють) або тор.


Комп’ютером (Windows чи Mac – не важливо)

1. Встановіть програму для атаки: для віндовс – тут, для лінукс – тут. Перекине на сайт гітхаба, там не потрібно реєструватися, просто натискаєте на download, як показано на скріні


2. Встановіть VPN. Атака з українським адресом не ефективна – її відразу блочать. Як варіант подаємо наш список VPN

Безкоштовні (не найкращий варіант, бо не сильно безпечні. Але також робочі)
Psiphon
Proton VPN (Free версія)
SurfShark
Urban

Платні (платні впн – більш конфіденційні і швидші)
Clear VPN
Proton VPN



Для більш знаючих:

Також замість впн можна використовувати проксі (обов’язково перевірте чи вони працюють) або тор.

                        Пристрій підготовлений. Що далі?

Моніторимо чат та канал. зазвичай про початок атаки повідомляють у чаті. У повідомлені вказані ціль, час та необхідна інформація. Приблизно ось так

Важливо, аби ми слідували цим вказівками, адже тільки при однаковій інформації та одночасному наступу ми успішно “кладемо сайт спатоньки”

Перед початком – вмикаємо VPN. З української сторони москалі всіх блокують, тому потрібно обирати інакшу країну (але ні в якому разі не обирайте росію, тоді ваш пристрій стає вразливим для відслідковування з росії). Немає найкращої локації, мало того – їх час від час потрібно змінювати. У мене стабільно працює з америки, але не факт, що так буде у вас.

Опісля – вводимо дані у програмі. На телефоні це виглядає так:


UPD: після введення IP, потрібно ще натиснути на lock on. Тодi IP закріпиться
Ще є показник Threads. Чим він вищий показник – тим краще, але це залежить від сили вашого пристрою. З ним все складніе, але радимо встановлювати його на позначці у 200.

Памятаймо, що натискаємо Fire усі разом. Ми беремо числом, тому потрібно об’єднатися



            Як зрозуміти, що ти все робиш правильно?
Перш за все, packets/sec мають бути стабільними. Можуть трошки понизитися, але не постійно, мають триматися на одному рівні

Якщо показники packets/sec понижаються, то потрібно змінити vpn адресу на іншу краіну. Наші іп блокують, тому і потрібно час від часу перебігати з місця на місце.

Прохання НЕ УТОЧНЮВАТИ У ГРУПАХ, ЧИ ВСЕ РОБИТЕ ПРАВИЛЬНО при першому ж питанні. Якщо у вас виникли сумніви – перегляньте ще раз цей документ. Якщо сумніви не зникли – тоді вже запитайте у чаті.

Сторінка буде доповнюватись. Шановні українці, якщо у Вас є інші інструкції як донести інформація до асвабадітєлей, пишіть у коментарях, а ми її додамо до цієї статті.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments