Чи можна вивчити англійську мову онлайн

Найпоширеніше запитання студентів перед пошуком курсів англійської: чи можна вивчити мову онлайн? Одразу відповідаємо – можна! Але все залежить від вашого бажання, зусиль і способу. Наприклад, більшість студентів досить швидко вчать англійську мову онлайн у Yappi Business, досягаючи просунутого рівня. У чому секрет? Розповідаємо.

Вивчити англійську онлайн реально
Вивчити англійську онлайн реально

Правильна постановка цілей для вивчення англійської мови онлайн

Два кити, на яких тримається успіх більшості студентів – мотивація і спосіб вивчення. 

Мотивація залежить від поставленої мети, наскільки вона реальна і досяжна. Поставте собі запитання, навіщо ви вчитеся, і чітко сформулюйте відповідь. Можливо, це нова робота, просування по кар’єрі, подорожі, знайомства, перегляд фільмів в оригіналі та можливість читати новини англійською мовою або переїзд в іншу країну для навчання чи проживання. Ця мета буде вас мотивувати продовжувати вчитися, коли буде важко і захочеться все кинути. І якщо на перших етапах, все легко і достатньо буде простого інтересу, то далі хороша мета зіграє ключову роль. 

Ставте мету за технологією SMART, тобто specific – конкретна, measurable – вимірювана, assignable – має виконавця, realistic – реальна, time-related – обмежена в часі.

Вибір способу вивчення англійської мови онлайн 

Спосіб і формат навчання також відіграє велику роль. І якщо ви обрали вчити англійську онлайн, далі постає питання – яким способом. Є три основні способи: самостійно, на курсах і з викладачем індивідуально. Перший варіант підходить людям, впевненим у своїй організованості, які готові витратити багато часу на складання програми та самоконтроль. З плюсів такого навчання – ви не залежите ні від кого, не платите за уроки та займаєтеся у своєму ритмі. З мінусів, якщо цей ритм руйнується – ви втрачаєте час і забуваєте раніше пройдене. Для ділових людей, які хочуть досягти результату швидше, краще вибрати курси з відповідною спрямованістю. На першій співбесіді вас відразу протестують, підберуть відповідний рівень і курс. Вам тільки потрібно вибрати найкомфортнішу мовну школу онлайн та інтенсивність навчання.

Такі курси пропоную хороші, розроблені методистами програми для кожного рівня і спрямованості, щоб ви мали якомога більше практики та отримали в найстисліші терміни максимум знань. Вартість таких занять, порівняно з індивідуальними, невелика, а на додаток ви отримаєте одногрупників для практики розмовної мови. 

Вчить англійську мову також ефективно з викладачем на індивідуальних заняттях, але їх бажано доповнювати груповими розмовними клубами, щоб практика розмовної мови онлайн була не з однією людиною, а з різними. Вибір викладача в такому разі краще здійснювати через школи англійської мови. Деякі з них пропонують індивідуальні заняття. Тоді ви будете впевнені у кваліфікації викладача і зможете в разі чого поміняти його.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version