18 областей України отримали нові підручники для учнів 6 класів

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України майже 307 тисяч підручників доставлено до 18 областей України. Найбільше книг отримала Львівська область – понад 71 тисяча, за нею ідуть Київська – більше ніж 56 тисяч та Рівненська з Волинською – понад 24 тисячі.

Майже 307 тис. підручників прибуло до 18 областей України. Закупівля цих партій здійснюється коштом державної субвенції. Найбільше поставлення отримала Львівська область — понад 71 тис., Київська — більше ніж 56 тис., Рівненська та Волинська — понад 24 тис.

Далі книжки відправлять на місця, тож скоро діти вчитимуть українську й іноземну мови, математику, зарубіжну й українську літератури, історичну і громадянську галузі, природничу сферу і технології за новісінькими підручниками!

Наразі загальна потреба для 6-го класу становить 4,7 млн підручників. Для того, щоб діти могли вчитися безпечно і комфортно, МОН запровадило ініціативу з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!». У фокусі нашої роботи: укриття, шкільні автобуси, підручники та ґаджети.

Запрошуємо бізнеси, організації та фонди долучитися і подарувати дітям можливість здобувати якісну освіту. Щоб дізнатися більше, будь ласка, зв’яжіться з нашою командою ㅡ [email protected]

Нагадаємо, оновлено перелік святкових та неробочих днів у кодексі законів про працю України

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments