Телефони Xiaomi для учнів та студентів при дистанційному навчанні.

До впровадження дистанційного навчання, при виборі мобільного телефона для своєї дитини, батьки перш за все звертали увагу на надійність пристрою до ударів, зручності при користуванні та функціональність. При цьому смартфон не повинен коштувати дорого, так як дитина легко зможе втратити його. Щоб не провокувати дитині бавитись на телефоні його функціональність також мала бути зниженою.

Проте при переході на дистанційне навчання, пріоритети вибору телефону змінились. Як показує статистика більше половини учнів під час  дистанційного навчання використовували мобільний телефон. Не всі батьки мають змогу забезпечити своїх дітей ноутбуками, персональними комп’ютерами, тому така велика кількість дітей використовують мобільні гаджети.

На даний час, є багато повідомлень, що елементи дистанційного навчання будуть використовуватись і у наступному навчальному році. Тому якщо ви вирішили оновити мобільний гаджет для своєї дитини, рекомендуємо Вам зупинитись на виборі телефонів які мають великий розмір екрану (більше 6 дюймів), обсяг оперативної пам’яті (від 4 Гб), гарну камеру. Це дозволить дитині зручніше використовувати різні мобільні платформи дистанційного навчання такі як Classroom, Moodle та інші.

Мобільний телефон і дистанційне навчання
Мобільний телефон і дистанційне навчання

Що таке Xiaomi Poco x2?

Забігаючи вперед, рекомендуємо зупинити свій вибір на xiaomi poco x2.  На даний час, у лютому 2020 року відбулась презентація телефону у Індії і очікується їх можливість покупки в Україні. Єдине можна сказати, це той же надійний смартфон Xiaomi, але із незвичною низькою ціною.

Усі виробники мобільних смартфонів вже кілька років поспіль стараються у нових версіях збільшувати розмір екрану. Важко зараз знайти смартфон із екраном меншим за 4 дюйми.

Найголовніше про Xiaomi Redmi Note 9S

У надійсності і ціновій категорії мобільних смартфонів великої популярності отримала компанія Xiaomi, зокрема моделі лінійки Redmi. На даний час компанія представляє моделі серії Redmi Note 9.

В інтернеті смартфон xiaomi redmi note 9s  можна купити від 6600 грн, а це менше із 250 доларів. За такі кошти у вас буде надсучасний телефон, який міститиме потужний процесор Snapdragon 720G, 4 Гб оперативної пам’яті та 64Гб – пам’яті для зберігання файлів.

Вище сказані характеристики говорять про те, що із даним телефоном дитина зможе не лише переглядати фільми, слухати музику, грати в різні мобільні ігри а із легкістю використовувати платформи дистанційного навчання, починаючи із Viber і закінчуючи різмини Classroom, Moodle та різними відеоконференціями.

Корпус телефона Redmin Note 9S

Корпус даних телефонів виконаний із захисного скла і має приємним градієнтний колір.

У даних телефонах збережено слот для додаткової карти пам’яті, є 3,5 джек для звичайних дротових навушників, що дозволить в разі потреби підключити навушники при різних онлайн конференціях а також слухати якісний звук.

В телефоні передбачені усі функції які тільки можливі у сучасному смартфоні. Телефон здатний робити високоякісні фотографії. Також є чіп NFC , що дозволить студенту безконтактно користуватись кредитною карткою. Для управління технікою наявний інфрачервоний порт.

Екран Redmi Note 9S

Великий екран з роздільною здатністю Full HD дозволить зручно не лише переглядати фільми, ролики, фотографії а і користуватись різними навчальними програмами які  є наявними в даний час.

Розмір екрану Redmi Note 9S – 6,67 дюймів. У моделі встановлено комплексний захист очей від синього випромінювання. Дана особливість буде корисною коли телефон використовувати для читання і роботи з документами.

Екран адаптований не лише під ігрові та мультимедійні завдання. Розробники Redmi Note 9S подумали і про тих, хто працюватиме за допомогою телефону. Додано прискорені офісні можливості.

Смартфон можна використовувати в якості портативного сканера, розпізнавати і зберігати документи. Пакет встановлених офісних додатків дозволяє відкривати практично будь-які офісні формати.

Мобільний сканер
Мобільний сканер

Додано і поліпшені можливості екранної клавіатури. Позитивним є те, що для швидкого друку зручніше підключити зовнішню додаткову клавіатуру через бездротовий інтерфейс. Redmi Note 9S з додатковою клавіатурою і зручною підставкою може замінити офісний комп’ютер.

Акумулятор 5020 мАг

Акумулятор дозволяє витримувати 147 годин музики, 16 годин в режимі навігації, 33 години безперервної розмови і близько 16 годин в ігрових режимах. Серйозний обсяг, що дозволяє заряджати смартфон раз в 2-3 дня в залежності від інтенсивності використання.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments