Чорна п’ятниця або як зробити вигідні покупки онлайн

З Чорної п’ятниці у світі починаються передріздвяні розпродажі. Сезон акцій та знижок триває до самих свят, але на найбільш щедрі пропозиції покупці можуть розраховувати саме у цей день. 25 листопада 2022 року багато торгових точок, зокрема в Україні, змінять свій графік роботи й відчиняться раніше, ніж зазвичай. Але це навряд чи допоможе усунути черги з покупців, налаштованих купити нові товари за зниженими цінами.

Розпродажі у Black Friday проводяться не тільки офлайн. Ті, хто не любить стояти у чергах, можуть придбати товари зі знижками у більш зручний для себе спосіб. Наприклад, електроніку, побутову техніку, електросамокати, взуття, одяг онлайн зі знижками до 60% дозволить купити Чорна п’ятниця 2022 в інтернет-магазині Алло.

Про день найбільших акцій і знижок існує суперечлива думка. Одні вважають, що в Black Friday продавці грають з ціноутворенням або продають низькоякісні товари. Інші ж, навпаки, поступово відкладають кошти, щоб наприкінці осені здійснити незабутній шопінг.

Особливості підготовки до глобального розпродажу

Підготовка до Чорної п’ятниці включає декілька етапів.

Складання списку покупок

Окремо варто виписати короткострокові та довгострокові цілі. Якщо у вас зламався холодильник, ноутбук або на зиму немає теплого пуховика, їх потрібно внести до переліку необхідних речей. Покупка легкої літньої сукні, кросівок на весну також дозволяє значно заощадити.

Вибір інтернет-магазинів

Визначившись із покупками, можна перейти до вибору торгових майданчиків. Зазвичай вони оголошують про свою участь у розпродажі заздалегідь. Для отримання новин про акції можна підписатись на новинну розсилку або сторінку магазину в соціальних мережах.

Визначення суми, яку ви готові витратити

Щоб онлайн-покупка пройшла вдало, в призначений день потрібна сума має бути на карті. Краще на ній залишити трошки більше коштів на випадок, якщо ви вирішите здійснити зайве придбання.

Що ще необхідно врахувати

Більшість товарів представлена у продажу в кількох магазинах. Використовуючи агрегатори цін, легко з’ясувати, в якому з них телефон, телевізор чи самокат коштує максимально вигідно. Важливо також заздалегідь визначитися із доставкою. Вже сьогодні ознайомтеся з умовами:

  • в яку вартість вона обійдеться;
  • коли ви отримаєте своє замовлення.

Через війну, розв’язану росією в Україні, доставка замовлень цього року не здійснюється на тимчасово окуповані території та в місця, де ведуться активні бойові дії.

Скільки часу триватиме Black Friday? У кожного магазину свої дати початку й завершення акції. В мережі Алло вона пройде з 18 по 28 листопада. Але не забувайте, що кількість цікавого для вас товару може бути обмеженою. Тому не пропустіть початок розпродажу, щоб встигнути купити всі необхідні товари й максимально заощадити.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments