Тости на Новий рік 2020 (рік Щура)

На даній сторінці ми зібрали найкращі тости для святкування Нового 2020, року Щура. Нехай кожен Ваш тост буде як серйозним так і  прикольним, зворушливим, смішним та жартівливим.

Гарного Вам святкування Нового року.

Рекомендуємо переглянути Привітання з Новим роком, роком білого Щура

***

Кожна миша знає, що для красивого життя у правильному будинку повинен бути парадній вхід, чорний хід і запасний вихід. За красиве життя!

***

Зовнішність – не головне! Навіть сама непримітна «сіра мишка» знає, що будь-які сірі будні може скрасити невичерпний запас власної феєричної дурі! За комори нашої фантазії, яка не дає нам нудьгувати!

***

Вип’ємо за те, щоб у Новому році всі були мудрими, добрими, веселими, говорили один одному більше добрих слів і бажали щастя і доброго здоров’я із запасом!

***

Щур – це така мила, сіра і дуже розумна тварина, яка може за себе постояти. Ну хіба можна погану людину щуром обзивати? А ось собаки Ви які! Це ж якою свинею треба бути? І як барани, повторюють одне і те ж. Козли! За Щура!

***

Хто сказав, що щури біжать з тонучого корабля? Вони просто розуміють, що корабель – безперспективний, і відважно кидаються в море нових можливостей! І нехай старі і іржаві кораблі йдуть своєю чергою на дно! За море нових можливостей і океан оригінальних ідей!

***

Тости на Новий рік 2020 для корпоративу

Коли тебе посилають, а ти йдеш куди хочеш — це і є свобода.

Нехай у Новому році у вас завжди буде можливість вибору!

***

Подивіться, скільки вогників горить на нашій новорічній ялинці.

Давайте вип’ємо за те, щоб у Новому році в нас було стільки ж хороших і радісних подій!

***

Бувають такі люди, за яких хочеться випити. А бувають і такі, через які хочеться напитися. Так вип’ємо ж за перше – за нас! Бо наша мета в новому році – бути першими і кращими!

***

Всі пам’ятають історію про маленьку, але дуже горду пташку. І про мораль цієї історії: щоб ніхто з нас, як би високо не літав, ніколи не відривався  від колективу. Але треба пам’ятати ще й про те, що напиватися на самоті – ознака алкоголізму. Так будемо ж напиватися в колективі!

***

Дорогі колеги! Давайте ж вип’ємо за те, щоб в новому році ми завжди ходили на роботу з легким серцем, а поверталися – з важкими кишенями!

***

Корпоративний дух примножує спільні успіхи і ділить великі труднощі на дрібні завдання. За математику!

Короткі і смішні тости на Новий рік

Вип’ємо за те, щоб в Новому році на нас раптово напали скажені гроші і заразили божевільним багатством!

***

За широке коло знайомств і вузьке коло друзів!

***

Вип’ємо за красивих, розумних, добрих, чесних, сміливих, а головне – скромних! Адже ми – така рідкість!

 

 

 

 

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version