Sony PlayStation – улюблені іграшки дітей та дорослих

Часи, коли ігрові приставки були призначені тільки для дітей, давно пройшли. Сучасні ігрові консолі давно перестали бути виключно дитячими приставками для ігор. Ці потужні і високопродуктивні пристрої здатні зацікавити більшість дорослих геймерів. Найпопулярнішими і високотехнологічними вважаються консолі для ігор, що випускаються компаніями Sony, Nintendo, а також Microsoft.

Ігрова приставка – це відмінний спосіб розважитися і на деякий час поринути в віртуальний світ. За цікавою грою завжди легко розслабитися, забути про насущні справи і просто добре провести час.

В інтернет-магазині “Цифра” представлений широкий асортимент ігрових консолей для всіх категорій споживачів. Магазин реалізує ігрові приставки за доступними цінами і вигідними умовами доставки. Всі представлені товари мають повний опис усіх специфікацій і характеристик. Основною метою працівників магазину є не просто продати товар, а допомогти клієнтові при виборі потрібної йому речі.

У каталогах магазину представлені моделі приставок, що завоювали популярність у всьому світі. Окремо варто відзначити ігрові приставки  Sony PlayStation різних поколінь і модифікацій.

Sony PlayStation
Sony PlayStation

Огляд актуальних моделей PlayStation

До восьмого покоління відносяться консолі з 4 сімейства PS. Перша версія була випущена в 2013 році, оновлені пристрої надійшли в продаж в 2016 році. Популярні версії Sony PlayStation:

  • PlayStation 4 Slim – компактна консоль зі зменшеним і полегшеним в порівнянні з першою PS4 корпусом. Спочатку продавалася в комплектації з жорстким диском на 500 гігабайт, з квітня 2017 ємність вбудованого сховища була збільшена до 1 терабайта. Технологія HDR покращує перенесення кольорів і деталізацію картинки під час гри.
  • PlayStation 4 Pro – найпотужніша консоль в сімействі PS4, укомплектована в два рази більш продуктивним у порівнянні з першою PS4 графічним процесором. Оснащена системою HDR-візуалізації. Плейстейшн Про дозволяє запускати спеціально допрацьовані для неї ігри в якості 4K і з підвищеною частотою кадрів.
  • Окремо варто відзначити PlayStation Vita – це портативна ігрова консоль з сенсорним екраном, яку можна брати з собою куди завгодно. Сумісна практично з усіма іграми для PS4. Для управління використовуються задня сенсорна панель, датчики руху, дві камери і аналогові джойстики.

В інтернет-магазині “Цифра” є великий вибір консолей PS, включаючи лімітовані видання та комплекти з іграми. Купити ігрову приставку можна готівкою або в кредит терміном від 4 до 36 місяців без початкового внеску, переплат та надання довідок про дохід. Оформлення кредиту може відбутись в телефонному режимі, без відвідування відділення. Асортимент ігрових приставок постійно поповнюється самими затребуваними новинками.

Замовлення товару відбувається дуже легко і швидко.  Для оформлення заявки можна зателефонувати за номером вказаним на сайті або заповнити форму зворотного зв’язку через корзину. Замовлення може бути доставлено будь-який регіон України, одним із зручних для вас способів:

  • кур’єром;
  • доставка на склад Нової Пошти;
  • у магазини Цифра (безкоштовно);
  • експрес доставка (при наявності вільного кур’єра).

Заходьте на сайт інтернет магазину, вибирайте іграшки PlayStation і вирушайте в неймовірні пригоди зі своїми улюбленими героями з вподобаних ігор!

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version