Школи отримали рекомендації щодо дати початку канікул

Міністерство освіти і науки рекомендує українським школам внести зміни до структури навчального року та провести осінні канікули з 15 по 30 жовтня 2020 року включно.

Відповідний лист освітнього відомства надісланий на адреси керівників місцевих органів управління у сфері освіти та директорів закладів середньої освіти.

Завантажити: Лист про вжиття організаційних заходів із протидії розповсюдження COVID-19

Рішення про перенос канікул у МОН обгрунтовують необхідністю вжиття невідкладних заходів, спрямованих на мінімізацію фізичних контактів між учасниками освітнього процесу, враховуючи стрімке підвищення рівня захворюваності на СОVID-19, а також збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників та здобувачів освіти.

«Особливої актуальності в організації освітнього процесу в умовах пандемії набуває забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу з метою переривання ланцюжків зараження, передачі небезпечної інфекції та, врешті, стримування епідемії. З огляду на зазначене МОН рекомендує закладам загальної середньої освіти внести зміни до структури/тривалості навчального року, необхідні для проведення осінніх канікул з 15 по 30 жовтня 2020 року включно», – наголосили у Міністерстві освіти.

Нагадаємо, Офіційно: вишам рекомендовано працювати дистанційно

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version