Методичні рекомендації щодо розвитку STEM-освіти в закладах загальної середньої та позашкільної освіти у 2023/2024 навчальному році

У сучасному освітньому контексті велика увага приділяється розвитку STEM-освіти – ключового напрямку, що об’єднує науку, технології, інженерію та математику. Відповідно до плану роботи Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» на 2023 рік, який відзначається наказом №73 від 28 грудня 2022 року, відділом STEM-освіти були розроблені методичні рекомендації щодо розвитку цього напрямку у закладах загальної середньої та позашкільної освіти протягом навчального року 2023/2024. Охоплюючи такі аспекти як організаційна та навчально-методична робота, створення сприятливого освітнього STEM-середовища, підтримка професійного самовизначення здобувачів освіти та розвиток професійної майстерності педагогічних працівників, ці рекомендації стануть важливим кроком у сприянні вдосконаленню освітнього процесу та підготовці молодого покоління до викликів майбутнього.

Завантажити: Лист ІМЗО від 01.08.2023 № 1242 “Методичні рекомендації щодо розвитку STEM-освіти в закладах загальної середньої та позашкільної освіти у 2023/2024 навчальному році”

Рекомендуємо переглянути: Методичні рекомендації з усіх навчальних предметів на 2023-2024 н.р. (оновлено)

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version