Медичний університет Львова переходить на дистанційне навчання

З 24 січня 2022 на навчання та реалізацію освітніх програм для студентів медиків усіх спеціальностей і років навчання здійснюватимуть у режимі онлайн.  Студенти Львівського медичного університету імені Данила Галицького переходять на дистанційне навчання. Про це повідомили у пресслужбі навчального  закладу.

Рішення ухвалили через несприятливу епідеміологічну ситуацію. Львів перейшов до «помаранчевої зони» карантину.

Також зазначається, що онлайн-форма навчання запроваджується через велику кількість підтверджених випадків захворюванності коронавірусу серед студентів університету.

“Запровадити з 24.01.2022 дистанційне навчання та реалізацію освітніх програм для студентів усіх спеціальностей і років навчання у режимі онлайн, відповідно до «Положення про використання технологій дистанційного навчання у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького».

Завідувачам кафедр забезпечити реалізацію Графіка освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

Деканам факультетів, факультетським радам з якості освіти, профільним методичним комісіям здійснювати моніторинг і контроль якості дистанційного навчання з усіх навчальних дисциплін”, — йдеться в підписаному наказі № 251-з «Про дистанційне навчання».

Загалом, у львівському медичному університеті захворіло — 103 особи. Також повідомляється про велику кількість невакцинованих — 1381 особа.

Нагадаємо, через коронавірус Суми, Львівщина, Буковина та Тернопільщина ввели “дистанційку” для старших класів

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version