Канікули чи дистанційне навчання: як вчитимуться учні у Львові у разі блекауту

Якщо цьогоріч знову виникне блекаут через обстріли росіянами енергетичної інфраструктури, львівських школярів можуть відправити на довготривалі канікули. Відповідні вказівки навчальним закладам міста може надати управління освіти ЛМР.

Про це в ексклюзивному коментарі журналістці 24 Каналу розповіла завідувачка сектору інформаційної політики та промоції управління освіти ЛМР Наталя Вітюк. І зауважила, що таке рішення ухвалюватимуть у разі потреби.

Чи відправлять учнів Львова на довготривалі канікули

Вітюк уточнила: рішення можуть ухвалити, зокрема, у цілях безпеки, чи через те, що не буде світла.

Якщо будуть такі ситуації, то реагуватимемо. Ми до таких сценаріїв готові. Минулого року, коли взимку були відключення світла, наші школи йшли на довші канікули“, – розповіла вона.

Чи переведуть учнів у Львові на дистанційку

Завідувачка сектору інформаційної політики та промоції управління освіти ЛМР також повідомила, чи переведуть у разі блекауту школярів міста на дистанційку.

Минулого року відключення світла були регулярні, але ми не переводили дітей на дистанційне навчання. Цьогоріч, думаю, також дотримуватимемося такого бачення. Очне навчання у час блекауту, як продемонстрував минулий навчальний рік, можливе“, – уточнила вона.

Вітюк при цьому зауважила, що школи закупили генератори.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Exit mobile version