Графік вступної кампанії 2015

Графіки вступної кампанії 2015
Графіки вступної кампанії 2015

15 жовтня 2014 року Міністерство освіти і науки України затвердило Правила прийому до ВНЗ України у 2015 році.

У 2015 році абітурієнти мають право подати документи у п’ять вищих навчальних закладів та на три спеціальності в кожному з них (максимум 15 спеціальностей).

Дати прийому документів та проведення іспитів (творчих конкурсів)

Вступна кампанія 2015 року розпочинається 10 липня. Із цього дня вищі навчальні заклади України починають приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Прийом документів у осіб, які для вступу на навчання повинні проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах, закінчується о 18.00 годині 24 липня. Самі ж творчі конкурси проводяться в кілька сесій з 21 липня до 1 серпня 2015 року.

Прийом документів у осіб, які повинні складати вступні іспити або проходити співбесіду у вищих навчальних закладах, закінчується о 18.00 годині 24 липня. Вступні іспити та співбесіди проводяться починаючи з 25 липня до 1 серпня 2015 року.

Прийом документів в усіх інших абітурієнтів, які вступають у ВНЗ на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, закінчується 1 серпня о 12 годині 00 хвилин.

Прийом заяв та документів від осіб, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, закінчується 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня до 01 серпня.

Прийом документів від осіб, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра за скороченими програмами відповідно до пункту 3 розділу III Умов прийому до вищих навчальних закладів закінчується о 18.00 годині 24 липня. Фахові вступні випробування проводяться з 25 липня до 01 серпня.

Строки прийому заяв та документів на навчання за вечірньою і заочною формами навчання визначаються правилами прийому вищого навчального закладу, тривалість прийому документів – не більше одного місяця. Зарахування проводиться не пізніше ніж через 15 днів після завершення прийому заяв та документів, протягом яких проводиться конкурсний відбір.

Строки вступної кампанії на навчання за ступенем магістра, освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (на основі базової або повної вищої освіти) визначаються правилами прийому вищого навчального закладу, але прийом документів розпочинається не раніше 06 липня.

Строки формування рейтингових списків та зарахування

Рейтинговий список вступників, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікацийного рівня молодшого спеціаліста та ступеня бакалавра, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднюється не пізніше 12.00 години 2 серпня 2015 року.

Рейтинговий список формується на підставі визначених вступником пріоритетних спеціальностей.

Вибір вступниками місця навчання здійснюється відповідно до зазначених пріоритетів до 18.00 години 06 серпня.

Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 години 07 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти на навчання за державним замовленням відбувається не пізніше 12.00 години 08 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт) відбувається не пізніше 14 серпня 2015 року.

http://osvita.ua

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь