У підручниках з історії України 11 класів з’явиться параграф про Євромайдан

Параграф про Євромайдан
Параграф про Євромайдан

У Міністерстві освіти і науки повідомили, що підготовка навчальних матеріалів про Євромайдан та російсько-українську війну знаходиться на завершальному етапі.

19 січня 2015 року за участю заступника міністра освіти Павла Полянського відбулась чергова зустріч авторського колективу з укладання додаткового параграфу для учнів 11-го класу та методичного посібника для вчителів про події Революції Гідності та війни на сході країни.

Під час дискусії було обговорено пропозиції, що надійшли від членів комісії з історії Науково-методичної ради Міністерства, а також провідних істориків низки університетів, вчителів, методистів, психологів.

“Члени авторського колективу зійшлися на тому, що необхідно доповнити матеріали світлинами, дещо змінити структуру та розвантажити матеріал від зайвої деталізації. Ближчим часом матеріали будуть доопрацьовані та надруковані у фахових паперових та Інтернет–виданнях”, – зазначили і Міністерств освіти і науки.

Як відомо, у Міністерстві освіти і науки було вирішено створити інформаційно-методичні матеріали, присвячені подіям 2013- 2014 років в Україні. Матеріали будуть долучені до навчальної програми 11-х класів з історії України.

http://osvita.ua

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь