Поріг “склав/не склав” ЗНО 2017 з історії України

Пороговий бал “склав/не склав” для тесту ЗНО 2017 з історії України становить – 27 тестових балів. 

У тестуванні з історії України взяли участь майже 182 тис. випускників. Кількість учасників, які не подолали поріг, становить 10 % (23168 учасників).

16 червня 2017р. відбудеться засідання експертної комісії УЦОЯО, яка визначила пороговий бал “склав/не склав” для тесту ЗНО 2017 з історії України. Запис даного засідання ви можете переглянути тут  https://www.youtube.com/watch?v=g2ufsnmhkqA

Скачати завдання ЗНО 2017 з історії України.

Скачати відповіді ЗНО 2017 з історії України

Скачати таблиці переведення балів ЗНО 2017 з історії України у 12-бальну і 100-бальну шкали.

Нагадаємо, що минулого року пороговий бал “склав/не склав” для тесту з історії України становив – 25 балів

Поріг “склавн/не склав” ЗНО  з історії України у 2016 році

25 балів - поріг "склав/не склав" ЗНО 2016 з історії України
25 балів – поріг “склав/не склав” ЗНО 2016 з історії України

Учасники ЗНО 2016 які набрали 25 тестових балів з історії України  подолали поріг “склав/не склав”. Вони матимуть змогу використати отримані результати під час участі у цьогорічній вступній кампанії до вищих навчальних закладів.

25 травня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг “склав/не склав” для тесту зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, який у 2016 році дорівнюватиме 25 тестовим балам. Відповідне рішення комісії було прийняте під час засідання, що відбулося у Міністерстві освіти і науки.

26 травня мають бути оголошені результати, отримані учасниками зовнішнього незалежного оцінювання з історії України та ухвалені таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100-200 балів за виконання тесту.

Як відомо, результати ЗНО з історії України також будуть враховані, як державна підсумкова атестація за шкільний курс з предмета. Експертна комісія також затвердить таблицю відповідності тестових балів оцінкам за шкалою 1-12 балів.

Максимальна кількість балів, яку мав можливість набрати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з історії України, дорівнювала 94 тестовим балам.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь