Як налаштувати 3g на телефоні Android (ВІДЕО)

Налаштування 3g у телефоні
Налаштування 3g у телефоні

З травня 2015р. в Україні з’явилось покритння 3g мережі. Варто відзначити, що покрито лише деякі обласні центри України, але маємо надію, що швидкісний інтернет 3g скоро прийде і  у районні центри.

Інструкція як налаштувати 3g у телефоні:

  1. Для підключення 3G необхідно: — сучасний телефон, що підтримує GPRS/EDGE/3G, і мобільний зв’язок МТС, Київстра або Life.
  2. Налаштування телефону для 3G зв’язку переважно не викликає труднощів. У більшості випадків мобільні оператори самостійно надішлють найстройки для 3g. Зверніть увагу, якщо ви вже користуєтесь мобільним інтернетом, тоді вам більше нічого не потрібно налаштовувати.
  3. Зазвичай на новий телефон вибирається «Меню» — «Установки» — «Параметри Java» або «Меню» — «Налаштування» — «Бездротові з’єднання» — «Налаштування мережі» — «Точки доступу» — «Створити APN». Для створення APN візьміть параметри на сайті оператора вашої стільникового зв’язку для GPRS-Інтернет.
  4. Деякі телефони налаштовані для мережі 3G за замовчуванням. Якщо телефон підтримує WAP і відео, то він підходить для налаштування 3G.

Якщо 3g тільки з’явилось у вашому місті, ви можете поекспериментувати із налаштуванням Типу мережі він може бути 2g/3g. Пробуйте вибирати тип лише 3g або автоматичний 2g/3g.  Детальніше показано у відео.

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь