Англійська мова 8 клас, Кучма, Богдан, 2016

Англійська мова 8 клас Кучма 2016
Англійська мова 8 клас Кучма 2016

Підручник Англійська мова 8 клас Кучма, видавництва Богдан ви можете скачати у форматі pdf або читати в режимі онлайн

Англійська мова 8 клас Кучма 2016

Скачати pdf

Мова навчання: українська

Автор М.О. Кучма, Л.І. Морська

Новая программа – завантажити

Видавництво Богдан

Рік видання 2016

Формат Pdf (електроний підручник)

 

Дорогі друзі!

Розпочинається ваш четвертий рік вивчення однієї з найпопуляр-ніших мов світу. За попередні три роки ви навчилися розповідати англійською про свою зовнішність, сім’ю, друзів, школу, прочитали та прослухали безліч цікавих текстів про Великобританію, США, Канаду, Австралію тощо. Переконані, що ви розумієте важливість вивчення іноземної мови у сучасному світі, а тому ще з більшим ентузіазмом поглиблюватимете свої знання з англійської мови.

То що ж чекає на вас у цьому році? Що нового ви дізнаєтеся? Ми приготували для вас багато цікавої інформації про Україну, Великобританію та Сполученні Штати Америки, традиції відзначення найважливіших свят у цих країнах, одяг, їжу, відпочинок та погоду. Наприкінці навчального року ви зможете розповідати англійською про свою родину та робочий день, описувати зовнішність та характер людей тощо.

Ми також розповімо вам, завдяки чому можна покращити свої знання з іноземної мови і, сподіваємося, ви дотримуватиметеся цих порад у майбутньому.

Тож бажаємо вам успіхів у навчанні та захоплюючої праці із нашим підручником, сторінки якого ви гортатимете упродовж року!

 

Читати онлайн Англійська мова 8 клас Кучма 2016 (дочекайтесь повної загрузки …)

 

Сподобалась стаття? Поділіться нею у соціальних мережах:

Коментарі із Facebook

Powered by Facebook Comments

Залишити відповідь